Rulouri Exterioare Art Bucuresti

Plase de tantari

...
Plase de tantari cu balamale

Plasele de tantari sunt cea mai simplă și cea mai eficientă soluție împotriva insectelor și micilor reptile, oferind o protectie completa. Acest tip de plase de tantari este special conceput pentru ușile de balcon și ferestre. Acestea sunt realizate din profil de aluminiu și acoperite cu un strat de teflon non-combustibil. Plasele de tantari pentru usile de balcon au un profil de întărire (Kämpfer) pentru o mai mare durabilitate și rezistență a cadrului. Datorită balamalelor, acest tip de plasă de țânțari poate fi dat jos cu ușurinta pentru curățare sau depozitare de iarnă.

...
Plase de tantari tip rulou

Nu permiteți să fiti deranjati în adăpostul caminului dumneavoastra de musafirii nepoftiți. Insectele și gandacii ar trebui să rămână în afara ferestrelor și ușilor voastre. Plasele de insecte tip rulou asigura o soluție atat eficientă cat și estetică.

Utilizarea plaselor de insecte tip rulou este simplă și funcționalitatea sa prezinta o eficacitate foarte ridicata. Ele sunt recomandate mai ales pentru ferestrele cu un singur batante. Acest tip de plasa de insecte funcționează pe un principiu practic, asa cum il stim de la jaluzele. Când nu aveți nevoie de plasa, aceasta este ascunsa într-o cutie. În combinație cu jaluzelele rulante sau roletele textile veti realiza nu numai umbrire eficienta a camerei și protecție a ferestrelor, dar, de asemenea, si o protecție excelenta împotriva gandacilor și insectelor nedorite.

...
Plase de tantari plisse

În timpul verii, când usile de la terasele si balcoanele noastre rămân, de cele mai multe ori, deschise, invităm în mod neintenționat insecte nedorite în spațiile noastre interioare. O solutie excelenta pentru "apărarea" împotriva acestor oaspeții nepoftiti, fără a închide ușa, sunt plasele de insecte. Pentru terase si balcoane, vă recomandăm plasele de insecte plisate, care se încadrează în grupul plaselor de insecte glisante.

Caracteristica principală a plaselor de insecte plisate este un profil de aluminiu de înaltă calitate, care oferă stabilitate și durabilitate, astfel funcționalitate excelentă și o durată de viață indelungata. Acest tip de plasa de insecte este rezistenta la tot felul de condiții meteorologice. Întreținerea sa este ușoară, deoarece este lavabila cu apă. În poziția închis, plasa este ascunsa într-o cutie a plasei. La închidere sau deschidere plasa poate fi oprită în orice poziție. Plasa de insecte plisata este o soluție perfect