Rulouri Exterioare Art Bucuresti

Rulouri Exterioare

...
Rulouri exterioare aplicate

Rulourile exterioare aplicate - acestea sunt instalate pe partea exterioară a ferestrei sau pe perete. Sistemul de functionare pentru rulourile aplicate poate fi o comandă manuală sau o comanda electrică, folosind un buton sau o comandă de la distanță.

Rulourile exterioare aplicate sunt montate pe case si cladiri cu tamplaria deja existenta. Acestea sunt concepute pentru clădirile în care ferestrele au fost deja instalate. Cutia de protecție, șinele de ghidare și lamele sunt realizate din aluminiu. Lamele de 39 mm au spuma poliuretanica in interior. Lamele pot fi, de asemenea, fără spumă, dar extrudate și au 40mm.

Intretinere rulouri exterioare

Deosebit de usoara datorita materialelor din care sunt realizate rulourile exterioare. Toate elementele ruloului exterior sunt realizate din aluminiu vopsite prin procedee speciale (electrochimice), rezistenta in timp la acoperiri cu vopsea este foarte buna (practic nu necesita vopsire).

...
Rulouri exterioare suprapuse

Pe lângă funcția lor principală (umbrire), rulourile exterioare asigura protecție împotriva zgomotului, creează izolație termică suplimentară, protejează fereastra de intemperii, servesc ca protecție împotriva privirilor curioase și joacă un rol foarte important împotriva efracției.

Rulourile exterioare montate numai deasupra ferestrei (suprapuse), au avantajul principal de a nu obstrucționa suprafața de sticlă;

Sistemul de functionare pentru rulourile suprapuse poate fi o comandă manuală sau o comanda electrică, folosind un buton sau o comandă de la distanță.

Diferențele între rulourile aplicate și cele suprapuse:

  • În primul rând, rulourile exterioare suprapuse trebuie să fie măsurate și montate împreună cu tamplarie, ele fiind o prelungire / parte integrala din aceasta; nu este posibil să instalați rulourile exterioare suprapuse după ce ferestrele au fost deja montate;
  • Rulourile suprapuse pot fi montate numai atunci când ferestrele sunt modificate / înlocuite.
  • Montajul este fixat pe fereastra prin prinderea laterala cu elemente de fixare speciala; pe placa centrala se află o suprafață unde va fi fixată tamplaria; prin prinderea în partea din spate a tamplariei partile din colț sunt fixate; în acest fel, avem o izolație între cutie și fereastră, sistemul de fixare putand fi adaptat oricărui tip de PVC sau tamplarie aluminiu;

...
Rulouri exterioare electrice

Rulourile exterioare electrice folosesc un motor intern pentru a face deschiderea și închiderea foarte simpla. Aceste rulouri se conecteaza la alimenatrea cu energie electrica pentru un control total in confortul casei tale. Rulourile electrice sunt soluția ideală care asigura un confort maxim.

Rulourile exterioare - o investiție inteligentă pentru casa dumneavoastra

Protejeaza-ti casa împotriva temperaturilor ridicate, luminii puternice, zgomotului deranjant și intrușilor cu o simpla investiție: rulourile exterioare. Aceste instalații versatile acoperă ferestrele sau usile pentru a descuraja posibilii intrusi.

Prin minimizarea transferului de căldură care are loc prin ferestrele de sticlă, rulourile exterioare ajuta la mentinerea unei temperaturi consistente în caminul tau pe tot parcursul anului.

Beneficiile rulourilor exterioare:

• Protectie solara: Rulourile exterioare pot întuneca eficient o camera, permitand o mai bună vizualizare TV sau pentru copii de a dormi mai mult. Gata cu decolorarea pardoselii si a mobilierului datorita razelor puternice de soare.

• Factor de descurajare a intrușiilor (Protectie impotriva efractiei): Mai mult de 70% din intruși intra prin ferestrele neacoperite. Rulourile exterioare acționeaza ca un factor de descurajare pentru intruși dacă sunteți departe de casă sau dormind linistit la noapte.

• Protectie fonica

• Protectie impotriva intemperiilor

• Economisirea energiei

...
Rulouri exterioare transparente

Rulourile exterioare transparente sunt concepute pentru a oferi o imagine clară securizata și vă permite să faceți publicitate produselor și imaginii magazinului. Aceste rulouri exterioare cu control de la distanță sunt concepute pentru a crea o transparență estetică.

Designul de ansamblu al rulourilor exterioare transparente este de a avea o perspectivă luminoasă și clară, cea mai mare parte a acestora fiind concepute pentru a fi utilizate în mediul bancar, in fata magazinelor, in centre comerciale, baruri, restaurante, clădiri publice și pentru orice alte intrari unde este necesar un nivel de securitate ridicat cat si vizibilitate.

Rulourile transparente sunt simplu de utilizat și functioneaza cu o varietate de mecanisme de ridicare controlate cu motor electric, oferindu-vă control complet asupra mediului dumneavoastră. Acesta este modul cel mai convenabil de a deschide si de a inchide rulourile exterioare.