Mobella - Mobila personalizata la comanda

Mobilier Office

...
Mobila birou operational

Mobilier Birou CREATEUR

...
Mobilier receptie

Receptie „Welcome”

 

Mobella realizeaza la comanda mobilier pentru receptie, indiferent de materialul, culoarea sau designul pe care ti le doresti. O receptie bine construita si atractiva din punct de vedere estetic reprezinta cel mai bine imaginea companiei tale. Utilitatea ei este maxima, iar confortul pe care il ofera celui care sta in spatele ei trebuie sa fie pe masura.

De la cele mai pretentioase receptii facute din material compozit (Hi-Macs, Corian) pana la cele executate din pal dublat de 36 de milimetri, Mobella ofera clientilor sai cele mai bune idei pentru mobilarea spatiului pentru receptie.

Designerii nostri sunt pregatiti sa ofere cele mai bune solutii pentru a optimiza spatiul si stiu cum sa aleaga cele mai potrivite culori, astfel incat receptia ta sa fie una atractiva si primitoare.

Luam in calcul si utilitatea si traficul intens de persoane, asa ca stim la fix ce trebuie sa iti propunem pentru a avea cea mai frumoasa receptie din tara.

In exemplul pe care am decis sa ti-l prezentam, am ales o receptie facuta din pal melaminat dublat, cu canturi ABS rezistente si cu accente de sticla vopsita. De asemenea, am oferit clientilor nostri si spatiile de depozitare si scaunele. Intreaga amenajare se poate realiza la comanda de Mobella.

Transportul si montajul revin tot in sarcina noastra, iar garantia pe care o primiti pentru lucrarile executate de Mobella este de 24 de luni.

Ce trebuie sa stii:

Mobella realizeaza la comanda mobilier receptie.

Mobilierul pentru receptie se poate personaliza in cele mai mici detalii. Dimensiunile, culorile, formele se pot executa asa cum iti doresti.

Oferim consultanta pe tot parcursul achizitionarii produselor noastre de mobilier.

Avem o echipa solida de designeri cu mare experienta in amenajarile interioare corporate.

Folosim materiale premium si asiguram transportul si montajul mobilierului.

Suntem in centrul Bucurestiului, astfel ca accesul in showroomul de mobilier Mobella este extrem de facil. Adresa noastra este Calea Mosilor 201, Sector 2 Bucuresti.

De asemenea, suntem prezenti si in Ploiesti, showroomul de mobilier Mobella din Ploiesti este situat pe Str. Carpati nr. 3.

...
Birou Prestige

Fiecare spatiu are o poveste. Noua ne place sa o descoperim apoi sa o transpunem intr-o mobila unica, de calitate, care sa reflecte personalitatea ta. Asa a fost si cazul biroului executiv din imaginile de mai jos.

Tema data a fost realizarea unui birou executiv care sa denote prestanta si bun-gust. Spatiul generos ne-a permis sa realizam mai multe corpuri de mobilier, in asa fel incat biroul sa contina toate elementele necesare. Mai multe spatii de depozitare, cateva scaune pentru sedinte, un birou generos si o canapea confortabila au fost integrate cu succes.

Ca materiale folosite, designerii Mobella au ales pal melaminat de diferite grosimi (18 mm, 36 mm), piele naturala si stofa de cea mai buna calitate pentru canapea, scaune din piele.

Evident, putem realiza orice fel de mobilier de birou la comanda, personalizand in cele mai mici detalii toate elementele: dimensiuni, culori, materiale folosite. Putem optimiza bugetul in functie de materialele folosite, in asa fel incat oferta noastra sa fie atractiva.

Pentru o oferta personalizata, nu ezita sa ne contactezi. In cel mai scurt timp, un designer Mobella va lua legatura cu tine.

Sumar:

Nume: Birou executiv

Materiale folosite: pal melaminat de 18 mm si 36 mm. Piele naturala, stofa, canturi ABS, balamale Blum cu amortizare

Asiguram montajul si transportul.

Garantie: 24 de luni

Important: dimensiunile, culorile si materialele se pot alege.

Timp de executie: 20 de zile lucratoare de la data comenzii ferme.

Categorie: Mobila birou executiv