Mobella - Mobila personalizata la comanda

Despre Mobella

Mobella va ofera mobilier de inalta calitate, in cele mai noi tendinte, proiectat pentru spatiul tau. Echipa noastra de designeri te asteapta sa iti transforme ideile in mobilier. Bucatarii moderne, living-uri cu personalitate, dormitoare cu stil, canapele confortabile, toate produse in fabrica proprie.

Echipa noastra de designeri te asteapta sa iti transforme ideile in mobilierBucatarii moderne, living-uri cu personalitate, dormitoare cu stil, canapele confortabile, toate produse in fabrica proprie.

SC GRAPHITE COMSERV SRL

este o societate cu capital integral romanesc infiintata in anul 1996 care are ca domeniu de activitate atat productia mobilierului atipic cat si al celui tapitat.

Articolele noastre de mobilier sunt prezente pe piata sub brandul Mobella, avand posibilitatea de a intampina nevoile clientilor prin cele doua showroom-uri deschise in Bucuresti si Ploiesti.

In prezent ne mandrim cu cei mai buni designeri de pe piata, dar si cu echipe de productie si de montaj demne de o fabrica europeana.

“Actionam pe o piata unde concurenta este acerba”

Motiv pentru care societatea noastra s-a impus prin aparatura si materiale moderne data fiind relatia speciala pe care am construit-o cu furnizori consacrati precum Egger, Fundermax, Thermopal, Kronospan, Blum, Hafele, Grass, Smeg, Franke etc.

 

Galerie foto
  • ...
  • ...