Mobella - Mobila personalizata la comanda

Mobilier Hotel ,,RED"

Mobella produce la comanda mobilier pentru hotel. In functie de dimensiunile camerelor ce trebuie mobilate sunt executate toate piesele, astfel incat sa se obtina proportiile optime pentru o camera aranjata cu mult bun gust. In echipa noastra exista designeri specializati in proiectarea mobilierului pentru hotel. Cu totii au o vasta experienta in spate si au conceput de-a lungul timpului mai multe proiecte pentru amenajarea completa a hotelurilor.

In galeria foto de mai jos este un exemplu de mobilier la comanda executat de noi. Montajul, transportul, designeul au fost realizate de Mobella, beneficiarul ocupandu-se doar de receptia finala a produselor.

Pentru a ne incadra in bugetul indicat de client, am propus in acest caz mobilarea camerei de hotel intr-un mod minimalist: un pat spatios care sa asigure confortul vizitatorilor, doua noptiere extrem de utile, o masuta de cafea si un birou de lucru. Evident, pentru depozitarea hainelor am construit un dressing spatios, iar la intrare am aplasat un cuier pentru haine.

Ca materiale folosite, am ales palul melaminat de 18 mm si de 36 de mm, in functie de mobila pe care am construit-o. Tablia patului a fost realizata tot din pal, insa a fost tapitata in culoare rosie pentru a se asorta cu restul camerei.

De asemenea, culorile au fost alese cu grija pentru a crea o senzatie de confort pentru turisti.

In cazul acestei amenajari am furnizat si perdelele si draperiile si ele incadrate perfect in cromatica mobilierului.

In zona de receptie am folosit materiale premium din care am construit o receptie eleganta, iar in partea stanga a intrarii am amplasat o canapea generoasa, executata si ea la comanda tot in fabrica noastra.

Ce este important de retinut:

Avem o mare experienta in realizarea de mobilier pentru hotel

De-a lungul timpului am facut mai multe lucrari de calibru care ne reprezinta si reflecta concret calitatea produselor de mobilier Mobella

Avem o echipa intreaga de profesionisti care se ocupa de proiectul tau in cele mai mici amanunte

Furnizam servicii complete pentru echiparea hotelurilor: mobilier, perdele si draperii, corpuri de iluminat, receptii, mocheta, parchet, usi de interior, tapet, plus alte accesorii necesare domeniului: vesele, tacamuri, bucatarii industriale

Toate materialele se pot personaliza in cele mai mici detalii. La fel si culorile, dimensiunile sau formele mobilierului

Bugetul se poate discuta, astfel incat oferta sa se incadreze in cerintele beneficiarului

Pentru mai multe detalii nu ezita sa ceri o oferta unui consultant Mobella.

Galerie foto
  • ...