Mobella - Mobila personalizata la comanda

Mobilier Comercial

...
Mobilier benzinarii

Mobilier statie alimentare cu combustibil

 

De-a lungul timpului specialistii Mobella au realizat mobilier la comanda pentru statiile de alimentare cu combustibil, atat in Romania, cat si in strainatate. Experienta acumulata de catre designerii nostri ne-a permis sa ne impunem rapid pe piata si sa devenim parteneri de incredere pentru cei care isi doresc un mobilier special pentru afacerea lor.

Fie ca doar am executat proiectele, urmand cu strictete anumite criterii de branding, fie ca am gandit intreaga amenajare a spatiului, clientii nostri au fost incantati de mobilierul rezistent si util pe care l-am produs in fabrica noastra.

Posibilitatea de a personaliza mobila in cele mai mici detalii, de la dimensiuni, culori si pana la cele mai complexe forme sau materiale utilizate, a fost primul nostru argument. Calitatea s-a reflectat apoi in toate statiile de alimentare cu combustibil pe care le-am mobilat.

Echipele noastre sunt permanent pregatite sa se deplaseze in orice colt din tara pentru a transporta si monta mobilierul. De asemenea, designerii nostri sunt disponibili pentru a oferi sfaturi pentru amenajarea viitoarei benzinarii. Proiectele pe computer, randarile si alte detalii se stabilesc in showroomurile Mobella din Bucuresti si Ploiesti.

Proiectul de mobilier pe care am ales sa vi-l prezentam astazi este realizat in urma cu un an de zile si a avut ca tema amenajarea unei statii de alimentare cu combustibil. Beneficariarii mobilei au avut nevoie de spatii de depozitare generoase, vitrina frigorifica si receptie.

Mobila a fost realizata la comanda si s-au folosit mai multe tipuri de materiale: pal melaminat, MDF, canturi ABS, profile de aluminiu.

Imaginile au fost realizate in timpul montajului.

Ce este important sa stii:

Mobella realizeaza mobila la comanda pentru benzinarii.Durata de executie variaza de la un proiect la altul, dar in general nu depaseste 20 de zile lucratoare.Garantia pe care o oferim produselor noastre de mobilier este de 24 de luni.Montajul si transportul mobilei este executat de catre echipele noastre, fara nici un cost suplimentar.Mobila poate fi personalizata in cele mai mici detalii.Se pot alege culorile mobilei, se pot modifica dimensiunile, se pot imbina mai multe tipuri de materiale.Designerii Mobella realizeaza proiectele de amenajare in functie de cerintele clientului.Mobella comercializeaza o serie de produse conexe mobilierului la comanda: aparate electrocasnice, canapele, perdele si draperii, usi de interior.Pentru o consultatie gratuita, va rugam sa faceti o programare intr-unul din showroomurile noastre.

...
Mobila Magazin Valey

Mobila Magazin Valey

...
Mobila Supermarket

Zona de vinuri

 

Mobella realizeaza la comanda mobilier comercial pentru supermarketuri. Proiectul pe care vi-l prezentam mai jos a avut ca tema amenajarea zonei de vinuri intr-un supermarket din Ploiesti si a fost executat la inceputul acestui an.

Designerii nostri au evaluat cu atentie spatiul, au executat masuratorile profesionale si au oferit sugestii pentru a amenaja zona de vinuri intr-o maniera atractiva.

Materialul folosit pentru realizarea mobilierului a fost palul melaminat, dublat pe unele portiuni pentru a crea un efect estetic placut. Sticlele au fost pozitionate atat pe verticala, cat si pe orizontala pentru a ocupa cat mai bine intreg spatiul de depozitare. Toate bucatile de pal au fost cantuite cu cant ABS de 2 Fiecare caseta de depozitare a fost atent masurata pentru a putea depozita orice fel de bautura.

Ce este bine sa stii:

Mobella realizeaza la comanda orice fel de mobilier casnic sau comercial.

Mobila se poate adapta oricarei dimensiuni si poate avea orice forma sau culoare.

Designerii Mobella ofera solutii pentru amenajari complete.

Proiectarea se face pe calculator, astfel incat reprezentarea este foarte aproape de realitate.

Transportul si montajul sunt asigurate de Mobella.

Livrarea se face in 20 de zile lucratoare de la comanda ferma. Mobila este insotita de certificatul de garantie.

Materialele pe care le folosim sunt diverse: pal melaminat, Mdf vopsit, Mdf lucios, Mdf infoliat, Hi-macs, Mdf furniruit, pal furniruit, sticla vopsita etc.

Categorie: Mobila Supermarket