HTD InterMedia - Servicii de curatare covoare, canapele si saltele la domiciliul clientului, Bucuresti

Servicii auto la domiciliul clientului

...
Serviciul de incarcare freon aer conditionat auto

Serviciul de încarcare freon în instalatia de aer conditionat auto este executat de personal calificat, folosind aparatura de ultima generatie. Încarcare freon si la domiciliu!

Cum functioneaza încarcarea cu freon?

Oferim servicii complete de completare freon sau reîncarcare freon pentru orice tip de masina.

1. Consultanta de specialitate

Asiguram în mod gratuit consultanta pentru a stabili ce tip de freon, cantitate / calitate a agentului sunt necesare pentru marca/modelul masinii la care se face încarcarea cu freon auto.

2. Curatarea si vidarea instalatiei folosind aparatura profesionala

Folosim aparatura de ultima generatie, semi-automata, care extrage freonul si uleiul (uzate) existente în instalatia de aer conditionat, urmând procedura de vidare a instalatiei în care se constata etanseitatea sistemului precum si daca exista pierderi de freon. Daca totul este în regula, urmeaza încarcarea cu freon si completarea uleiului.

3. Încarcare freon în instalatia de aer conditionat a masinii

Procedura completa ce presupune urmatoarele etape - umplerea instalatiei cu cantitatea de freon recomandata de producator pentru modelul masinii, completarea cu cantitateta de ulei extrasa din instalatie la pasul anterior si verificarea presiunii în instalatie. Un serviciu profesional realizat cu aparatura specializata, recomandat pentru orice tip de masina care nu prezinta defecte mecanice la instalatia de AC sau scurgeri de freon!

pret valabil doar în luna martiedureaza aprox. 30 min150LEI 129LEI4. Testare în sarcina si raportare finala

Dupa încarcarea cu freon a instalatiei de climatizare se vor efectua testele de functionare, pentru verificarea parametrilor instalatiei în sarcina. Dupa acest pas este recomandata si igienizarea aerului conditionat, operatiune ce este de asemenea realizata cu aparatura specifica, în maxim 15-20 min.

Serviciul de încarcare freon auto la domiciliu

Suntem specializati pe încarcare freon atât la sediul firmei cât si folosind unitatea mobila pentru a ajunge la adresa unde se afla masina clientului. Suna-ne acum si ne deplasam pentru orice comanda la domiciliul clientului, oriunde în Bucuresti, în regim de urgenta!

pret valabil doar în luna martiemin. 1h de la programare230LEI 199LEIDe ce sa apelezi la freon-auto.com?

Firma noastra ofera flexibilitate, seriozitate si promptitudine, garantând pentru calitatea serviciilor de încarcare freon auto efectuate, indiferent de marca, modelul sau anul de fabricatie al masinii tale.

  • EXPERTI vechime de peste 10 ani în domeniu
  • COMOD încarcare freon auto la domiciliul clientului
  • PROFI aparatura profesionala pentru încarcare freon
  • IEFTIN preturi fara concurenta în Bucuresti
  • RAPID operatiune încarcare freon în 30 minute!

...
Serviciul de igienizare aer conditionat auto

Serviciul de igienizare AC elimina definitiv mirosurile neplacute din sistemul de climatizare a masinii si împiedica dezvoltarea în viitor a bacteriilor si mucegaiului în instalatia de aer conditionat.

Simti un miros urât în masina? De cele mai multe ori cauza mirosului neplacut este gasita chiar în instalatia de aer conditionat auto, unde umezeala permite dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului.

Cum functioneaza procesul de igienizare instalatie aer conditionat auto?

Sistemul de climatizare auto se curata periodic (la 12-24 luni) prin introducerea în instalatie a unui agent special de tip aerosol care calatoreste de-a lungul sistemului de aer conditionat al masinii si produce igienizarea instalatiei si eliminarea mirosurilor neplacute.

") 0px 50% / 42px 42px no-repeat; color: rgb(239, 74, 99); min-height: 42px; font-family: "Segoe UI", Arial, sans-serif;">Daca nu ai facut nicio curatare a instalatiei de aer conditionat în ultimii 2-3 ani ia urgent în considerare igienizarea instalatiei! Este aerul pe care îl respiri în fiecare zi!

Procesul de recirculare a agentului aerosol va curata toate componentele sistemului de climatizare, începând cu vaporizatorul si filtrele si terminând cu igienizarea conductelor si a gurilor de ventilatie din interiorul habitaclului.

În urma tratamentului aplicat sistemului de conditionare al aerului, reziduul inofensiv amplasat în instalatie va avea rolul de a împiedica dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului în viitor.

Recomandam realizarea la pachet a igienizarii, concomitent cu încarcarea cu freon a instalatiei prin alegerea serviciului complet AC.

Garantam ca nu vei avea probleme cu sistemul de aer conditionat al masinii pentru cel putin 2 ani!

pret valabil doar în luna martiedureaza aprox. 15-20 min100LEI 79LEIIgienizare instalatie aer conditionat auto la domiciliu

Unitatea de servisare mobila ne permite sa ne deplasam la domiciliul clientului, pentru serviciul de încarcare freon dar si pentru igienizarea instalatiei de climatizare. Suna-ne acum si ne deplasam pentru orice comanda în locul unde se afla masina ta, oriunde în Bucuresti, în doar câteva ore!

pret valabil doar în luna martiemin 1 h de la programare150LEI 129LEIDe ce sa apelezi la freon-auto.com?

Având peste 10 ani de experienta în domeniul instalatiilor de climatizare auto, compania noastra garanteaza implicit si explicit pentru calitatea serviciilor prestate si pentru curatarea instalatiei de aer conditionat în conditii optime, indiferent de marca, modelul sau anul de fabricatie al masinii tale.

  • EXPERTI vechime de peste 10 ani în domeniu
  • COMOD igienizare/curatare AC auto în Bucuresti, la domiciliu
  • IEFTIN preturi minime, sub orice concurenta
  • RAPID operatiune completa în maxim 20 minute!

...
Revizie completa a instalatiei AC auto

Asiguram revizia completa a instalatiei de aer conditionat a masinii tale! Experienta si aparatura de ultima generatie reprezinta garantia aducerii sistemului de climatizare auto în parametri optimi!

Oferim servicii complete încarcare - reîncarcare freon si igienizare instalatie aer conditionat auto si la domiciliul clientului, oriunde în Bucuresti în aceeasi zi!

Ce servicii sunt incluse în revizia completa a instalatiei?

Revizia completa include operatiunile de încarcare freon si de igienizare pentru orice masina (1+2):

1. Diagnoza, vidare instalatie, încarcare freon, schimb ulei AC, raportare finala

Oferim consultanta gratuita pentru determinarea tipului de freon, si cantitatilor de freon si ulei necesare pentru functionarea optima a instalatiei de aer conditionat a masinii servisate.

Primul proces este cel de extragere a agentului uzat (freon + ulei) din instalatia de aer conditionat a masinii, urmat de vidarea instalatiei si verificarea daca exista pierderi/lipsa de etanseitate în vid. Daca totul este în regula, procesul urmator este cel de încarcare cu freon urmat de completarea uleiului, apoi testarea finala în sarcina. De mentionat ca toate procesele sunt realizate asistat de aparatura profesionala ce ofera date si raportari în timp real.

citeste prezentarea detaliata a serviciului de încarcare freon

2. Igienizare / curatare instalatie de aer conditionat a masinii

Procedura completa ce are ca rezultat eliminarea mirosurilor neplacute si bacteriilor/mucegaiului din instalatia de climatizare a masinii, se efectueaza dupa operatiunea de încarcare freon în instalatia de aer conditionat auto.

Agentul de tip aerosol folosit pentru procesul de igienizare circula prin instalatia masinii si curata întreg sistemul AC (vaporizator, filtre, conducte de ventilatie). Reziduul activ depus în instalatie împiedica dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului.