HTD InterMedia - Servicii de curatare covoare, canapele si saltele la domiciliul clientului, Bucuresti

Curatare tapiterie auto Bucuresti

Curatare tapiterie auto Bucuresti

Avem peste 10 ani experienta in servicii de detailing interior auto, curatare tapiterie auto si scoaterea petelor dificile si murdariei din tapiteria textila sau din piele a scaunelor, plafonului, bordului etc. Folosim exclusiv aparatura si substante profesionale si ecologice si asiguramcuratarea tapiteriei auto la domiciliu, cu unitatea mobila, oriunde in Bucuresti, in aceeasi zi!

Comod!

Asiguram curatarea tapiteriei masinii la domiciliu pentru toate marcile si modelele auto! Ne deplasam la adresa si realizam lucrarea pe loc!

Rapid!

Efectuam etapele procesului de curatare tapiterie intr-un timp optim, intre 30 min pentru un reper si 180 min pentru serviciul complet!

Ieftin!

Oferim consultanta gratuita si preturi incepand cu 75 lei (curatare reper tapiterie) si 289 lei (detailing complet) pentru tapiterie auto.

Firma noastra asigura servicii complete de detailing tapiterie auto, indiferent de materialul curatat (suport textil sau piele), la preturi accesibile! Garantam comoditate si eficienta prin deplasarea la domiciliul clientului in Bucuresti si prin curatarea tapiteriei in timp record (maxim 30 minute/reper)

Curatare tapiterie autoEliminarea petelor, murdariei si urmelor dificile din tapiteria masinii 3 repere: scaune+bancheta

Acesta este serviciul de baza oferit, care asigura curatarea tapiteriei scaunelor si banchetei din spate, fara a lucra si la fetele de usi, plafon, pardoseala sau alte repere.In mod exceptional putem lucra si doar la un singur reper, cu preturi de la 50 lei.

Un serviciu rapid, executat de personal calificat, prestat in bune conditii si la domiciliu in 90 min.

detalii curatare tapiterie...

Pret: 199 lei

Serviciu complet interior autoDetailing complet pentru toate reperele din interiorul masinii, tapiterie, plastice, piele

Alege serviciul complet destinat interiorului masinii tale pentru a beneficia de curatarea tuturor elementelor de tapiterie precum si a suprafetelor plastice, bord, montanti, fete de usi, etc. cu aparatura performanta si substante speciale specifice: masina ta va arata ca noua!

Un serviciu complet, cu aparate profesionale, prestat si la domiciliu in circa 180-240 min!

detalii serviciu detailing complet...

Pret: 289 lei

Curatat elemente tapiterie pe locCuratarea in detaliu a unui singur reper: scaun, bancheta, mocheta, plafon, fete de usi sau bord

Indiferent de suprafata curatata, textil, piele sau plasitc, procesul de detailing cu solutii si echipamente profesionale garanteaza pentru eliminarea petelor, mirosurilor si murdariei specifice din fiecare reper. Se pot curata doar unul sau mai multe repere, pretul fiind calculat in functie de numarul de repere operate.

Un serviciu ce se poate realiza in bune conditii la domiciliu, cu o durata de circa 30 min / reper!

detalii repere tapiterie...

Pret: de la 75 lei

 

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...