HTD InterMedia - Servicii de curatare covoare, canapele si saltele la domiciliul clientului, Bucuresti

Curatare mocheta in Bucuresti

Serviciul de curatat mochete pe loc in Bucuresti si Ilfov, cu inlaturarea murdariei persistente, a petelor dificile si urmelor de uzura. Sunt redate culoarea, mirosul placut si prospetimea mochetei!Cat de des trebuie curatate mochetele?

Mocheta este o solutie ce ofera confort si caldura pardoselilor, fiind foarte populara in spatiile publice cu trafic mediu si intens, in hoteluri, sali de conferinte, birouri, dar si in multe locuinte moderne.

Pe cat sunt de utile mochetele, pe atat sunt de greu de curatat fara aparate profesionale.Aspirarea nu indeparteaza majoritatea reziduurilor si petelor impregnate in fibra mochetei. Spalarea nu poate fi facuta prin metode traditionale, fara a risca degradarea suportului textil, decolorarea si patarea cauzate de uscarea naturala, precum si aparitia ulterioara a mucegaiului si mirosurilor neplacute.

 

 

Singura metoda corecta si eficienta de curatare a mochetei este cea profesionala, realizata de personal calificat folosind echipamente de aspirare puternica cu vibratii, si spalarea cu injectie-extractie cu ajutorul detergentilor cu uscare rapida. Operatiunea dureaza o ora/20 mp si este prestata la domiciliu, in Bucuresti.

Alege siguranta unui serviciu garantat de furnizor, apeland la firma noastra pentru curatarea profesionala a oricarui tip de mocheta! Tine cont ca pentru a pastra mocheta intr-o stare estetica si de igiena optime, aceasta trebuie curatata de minimum doua ori pe an!

Care sunt etapele curatarii profesionale a mochetei?

Din cauza traficului intens si al modelului unitar pe suprafata mare al mochetelor, murdariaurmele de uzura si petele sunt mult mai vizibile si deranjante decat in cazul covoarelor ce pot fi ocolite cand se circula in camera, sau pot fi stranse pentru a fi curatate mai usor. De aceea, pentru o curatare rapida si cu rezultate bune, mocheta va fi curatata profesional, respectandu-se urmatorii pasi:

 

Curatarea mochetei folosind aspiratorul puternic cu vibratii. Avand in vedere ca mocheta acopera de obicei suprafete mari de pardoseala, este dificil de demontat si dizlocat praful si particulele de murdarie fixate in tesatura folosind un batator traditional. Pentru a realiza curatarea pe loc a mochetei, intervenim cu echipamentul profesional SEBO cu electrobatator si aspirare puternica pentru a dizloca impuritatile, acarienii si resturile dificile, folosind si periile rotative reglabile ce realizeaza o curatare in profunzimea tesaturii.

 

 

Pre-tratarea si curatarea petelor de pe mocheta. Dupa aspirarea mochetei sunt indepartate praful si murdaria superifciala, devenind mult mai vizibile petele si urmele de folosire. In urma inspectiei sunt identificate petele dificile, pe care aplicam pre-tratarea cu solutiile speciale K2R impotriva petelor, adecvate tipului de tesatura si naturii petei. Aceasta etapa este efectuata inaintea celei de spalarea mochetei, pentru a da posibilitatea agentilor de curatare sa actioneze. Tot acum se intervine cu pistolul cu perie rotativa de duritate medie sau mare, precum si cu injectie de abur uscat pentru a dizloca petele cele mai "incapatanate".

 

 

Spalarea mochetei cu aspiratorul injectie-extractie implica injectia de detergent activ in mocheta concomitent cu frecarea cu peria rotativa si aspirarea detergentului uzat, proces executat cu ajutorul echipamentului profesional Bissell BG10, lider in domeniu prin tehnologia ce permite folosirea functiilor de injectie si extractie simultan in ambele sensuri de deplasare pe suprafata mochetei, obtinandu-se o curatare de doua ori mai eficienta si mai rapida.

 

 

 

Uscarea rapida, datorita tehnologiei injectie-extractie ce nu permite solutiei active sa ramana in tesatura mochetei, dar si datorita folosirii detergentilor Mafra cu uscare rapida. Acesti agenti de curatare au rolul de a reda stralucirea tesaturii, lasand in urma un miros fresh si parfumat.

 

Cat dureaza si cat costa procesul de curatare a mochetei?

 

Curatat mocheta sub 50 mp (60-90 min)  7 lei / mp 

 

 

Curatat mocheta 50-100 mp (120 min)  6 lei / mp 

 

 

Curatat mocheta peste 100 mp (30 mp/ora)  5.5 lei / mp 

 

 

Mochete sub 15 mp: vezi preturi curatare covoare 

 

*Tarifele de mai sus includ si deplasarea la domiciliu, in Bucuresti. Se poate aplica o indexare de pana la 30% in cazul in care curatam spatii intortocheate, discontinue/intrerupte, cauzatoare de intarzieri.

 

Serviciul de curatat mochete la domiciliu

Suntem de peste 10 ani in domeniul curatare mochete pe loc, in Bucuresti (si imprejurimi)

Firma noastra ofera gratuit deplasarea cu unitatea mobila in aceeasi zi, la adresa clientului (in Bucuresti si Ilfov) in vederea curatarii rapide a oricarui tip de mocheta, indiferent de material sau dimensiune, cu echipamente si substante profesionale.

 

Garantia oferita de noi:Garantam implicit si explicit pentru personalul calificat, pentru curatarea pe loc si pentru cel mai bun pret, sub rezerva returnarii a de 2 ori diferenta daca alt serviciu online ofera un pret mai mic! Apeleaza cu toata increderea la serviciile noastre de curatare la domiciliu si mocheta ta va arata ca noua!

Galerie foto
  • ...