HTD InterMedia - Servicii de curatare covoare, canapele si saltele la domiciliul clientului, Bucuresti

Pret curatat tapitere si detailing interior auto

erviciul de detailing interior si curatare a tapiteriei masinii are mai multe componente, pornind de la numarul si tipul de repere curatate, materialele asupra carora se intervine, gradul de murdarie al acestora si, nu in ultimul rand, suprafata de lucru determinata de marimea/clasa autoturismului.

Preturile sunt calculate luand in considerare numarul si configuratia reperelor de detailing interior curatate si costurile de manopera, deplasare la domiciliu si conexe, dupa caz.

Cum calculam pretul pentru detailing-ul interior al masinii?

Am impartit reperele in cateva categorii de preturi, iar costul final al interventiei se obtine adunand toate reperele curatate, eventualele indexari din volumul de lucru si/sau deplasarea cu unitatea mobila la domiciliu, la care se aplica o serie de discount-uri dupa cum urmeaza:

Preturi curatare repere tapiterie interior:

  • 75 lei pentru curatarea unui reper simplu (scaun, fete usi, bord).
  • 150 lei 99 lei pentru curatarea unui reper complex (bancheta, plafon, mocheta pardoseala).
  • 100 lei 49 lei pentru efectuarea operatiunii de detailing la domiciliul clientului (in Bucuresti).

 

Oferte speciale curatare tapiterie, pachete detailing auto interior:

  • 250 lei 199 lei pentru pachetul basic curatare tapiterie (scaune si bancheta). detalii
  • 300 lei 249 lei pentru pachetul basic curatare tapiterie la domiciliu (in Bucuresti). detalii
  • 350 lei 289 lei pentru pachetul complet detailing interior (curatare toate reperele). detalii
  • 400 lei 339 lei* pentru pachetul complet detailing interior la domiciliu (in Bucuresti). detalii

 

* BONUS: Pachetul complet detailing la domiciliu include GRATUIT in luna martie si igienizarea instalatiei de aer conditionat a masinii, pentru eliminarea bacteriilor si mirosurilor neplacute.

 

 

Este important de mentionat ca preturile sunt valabile pentru masinile din clasele mica si medie. Pentru SUV-uri, limuzine sau alte tipuri de autovehicule din clasa mare sau de lux, sau repere foarte murdare ce necesita interventii speciale, preturile practicate pot fi cu pana la 50% mai mari. De asemenea, preturile pentru deplasarea la domiciliu sunt valabile doar in Bucuresti, insa ne putem deplasa si judetul Ilfov cu o taxa suplimentara de 19 lei.

NOU! Clientii care opteaza pentru pachetele de detailing in service, pot folosi o masina de service oferita la schimb pe perioada cat noi ne ocupam de masina lor!  detalii

 

 

 

Nota: Programul nostru este de luni pana vineri, insa in mod exceptional putem programa comenzi si in weekend, sub rezerva practicarii unei taxe suplimentare.

Galerie foto
  • ...