Famig Sistem Grup - Sisteme control acces

Automatizari porti

...
Automatizari porti culisante

In fiecare locuinta sunt pretuite eficienta, confortul, fiabilitatea si elegantaaduse de catre solutiile practice.

Aceste caracteristici se potrivesc perfect cu automatizarile portilor culisante, care ofera numeroase beneficii atat pe timp rece, ploios, cat si in perioadele caniculare.

TRASATURI ESENTIALE

Automatizarile pentru portile culisante sunt apreciate pentru caracteristicile lor performante, care le determina utilitatea sporita.

Se remarca, asadar, trasaturile esentiale ale acestor sisteme moderne:

inteligenta – datorita functiei de identificare a obstacolelor si a programarii automate a timpilor de lucru;

siguranta – accelerare si incetinire reglabile, la inceputul si sfarsitul fiecarei manevre;

simplitatea – usurinta in instalare si intretinere;

rapiditatea – asigura accesul facil si rapid;

eficienta – performanta corespunzatoare standardelor europene.

INOVATIE SI TEHNOLOGIE AVANSATA

Automatizarile portilor culisante ofera beneficii bazate pe inovatie si tehnologii avansate.Astfel, fiecare utilizator se poata bucura de confort si de economia importanta de timp.

Aceste atribute sunt completate de actionarea silentioasa si de un design elegant, care se incadreaza perfect in contextul oricarei locuinte practice.

Beneficii

Beneficiile numeroase ale automatizarilor portilor culisante includ:

  • inteligenta – functia de identificare a obstacolelor si posibilitatea de programare automata;
  • siguranta – accelerarea si incetinirea reglabile;
  • simplitatea – usurinta in instalare si intretinere;
  • rapiditatea – asigura un acces rapid si facil;
  • eficienta – performanta inalta.

Automatizarile portilor culisante reprezinta modalitatea confortabila de activare a portilor, care va economiseste timpul, ofera locuintei un aspect modern si elegant si asigura casei o protectie suplimentara.

Automatizarile portilor culisante reprezinta o inovatie pe cat de practica, pe atat de eleganta si confortabila.

Automatizarile portilor culisante Practix confera beneficii optime in fiecare locuinta:

  • Sporesc confortul, permitand actionarea portilor de la distanta, fara a necesita coborarea din masina, pentru a deschide si apoi pentru a inchide portile.
  • Sunt rezultatul unor tehnologii avansate, care au la baza ideile de: eficienta, confort, fiabilitate, eleganta.
  • Isi demonstreaza eficienta in special pe timp de ploaie, ninsoare, dar si pe timp canicular.
  • Prezinta un sistem inteligent de identificare a obstacolelor si deprogramare automata a timpilor de lucru.
  • Reduc timpul de deschidere si de inchidere al portilor, prin inlocuirea actiunii manuale cu cea motorizata.
  • Sunt fiabile, datorita posibilitatii de reglare a vitezei de culisare. Sunt sigure si nu prezinta niciun pericol in timpul manevrarii.
  • Sunt usor de manevrat si simplu de intretinut si, de asemenea, pot fi montate cu usurinta si precizie mare.
  • Includ un montaj de calitate, care le sporeste eficienta si rezistenta in timp.
  • Permite numeroase programari, in functie de caracteristicile portii: reglajul vitezeia fortei si a timpului de repaos. In plus, recunoaste automat lungimea portii.
  • Se pot monta optional fotocelule, care impiedica inchiderea accidentala a portii si deci ranirea vreunei persoane sau distrugerea masinii.
  • Au capacitatea de memorare a 160 de telecomenzi.

...
Automatizari porti batante

Automatizarile portilor batante – ingropate, cu brat fix si cu brat articulat – aduc confortul in orice locuinta, prin actionarea de la distanta, pe baza de telecomanda.

BENEFICII MULTIPLE

Functionarea optimape orice tip de vreme, a automatizarilor ofera cel mai mare beneficiu pentru confortul zilnic al unei familii.

Acestea micsoreaza efortul depus pentru deschiderea portilor mai ales in timpul iernii, cand temperaturile scazute pot cauza un real disconfort.

EFICIENTIZAREA TIMPUL

Automatizarea portilor este cea mai eficienta metoda de sporire a confortului pe timp de ploaie, vant sau ninsoare.

Printr-o simpla apasare de buton, portile se deschid automat, sporind eficienta timpului si a actionarii, precum si calitatea vietii.

PRETABILE ORICARUI CONTEXT 

Specialistii in domeniul solutiilor de automatizare a portilor recomandaautomatizarile cu brat fix pentru o eficienta sporita a portilor cu unul sau doua canate.

Acestea sunt utile in cazul in care spatiul de manevra este redus din cauza prezentei zidurilor si a gardurilor.

Pentru portile batante este ideala o automatizare cu brat articulatcompacta si robusta, care garanteaza o miscare lina si fara efort a portii.

Apreciate pentru versatilitate, fiabilitate si pentru eficienta mare in functionare, automatizarile cu brat articulat prezinta caracteristica placuta a designului atragator si elegant.

SISTEM INGENIOS

Sistemul ingenios de actionare automata pentru porti batante cu canate de pana la 3,5 metri si montare ingropata este recomandat in special pentru portile care se deschid spre exterior.

Datorita proprietatii de a putea fi ingropata complet, aceasta automatizare asigura portii un aspect elegant si compact.

 

Beneficii

Principalele beneficii care confera utilitate sporita automatizarilor includ:

  • 3 tipuri de automatizari (ingropate, cu brat fix, cu brat articulat), care pot fi adaptate oricarei variante de poarta;
  • sunt: compacte, solide, fiabile, usor de manevrat si rezistente;
  • au un design modern, elegant, putand fi incorporate in structura portii sau mascate complet.

Automatizarile portilor batante reprezinta optiunea practica care asigura confortul sporit al locuintei, datorita facilitatii de actionare electrica. Automatizarile permit accesul fara sa fie nevoie sa coborati din masina pentru a deschide poarta.

Acest tip de actionare este benefic mai ales pe timp de ploaie, ninsoare sau orice fel de intemperii, insa sporeste confortul independent de vreme. Automatizarile portilor batante asigura, alaturi de automatizarile portilor culisante, eficientizarea deschiderii si inchiderii portilor dumneavoastra, cu minim de efort si un confort sporit in orice imprejurare.

Automatizarile portilor batante  confera o serie larga de beneficii:

  • Sporesc confortul, prin actionarea portilor de la distanta, cu ajutorul telecomenzii, fara a fi nevoie sa va deplasati pentru a le activa manual – atat la deschidere, cat si la inchidere.
  • Se prezinta sub 3 variante, in functie de cerintele si caracteristicile portilor:cu brat fix, cu brat articulat si ingropate.
  • Au drept argument pentru confort: eficienta, fiabilitatea, usurinta in manevrare, rezistenta mare in timp.
  • Asigura o miscare lina si fara efort a portii, prin intermediul automatizarii cu brat articulat. Au o utilizare optima si eleganta si se preteaza in cele mai frecvente situatii.
  • Se preteaza si in cazul portilor cu spatiu de manevra redus de prezenta zidurilor sau a gardurilor. Aceasta situatie este pretabila pentru automatizarile cu brat fix.
  • Prezinta o functionalitate sporita, in cazul folosirii automatizarii ingropate pentru portile batante care se deschid spre exterior. Se pune in evidenta intrarea eleganta si este pretabila portilor cu canate de pana la 3,5m.
  • Se diferentiaza prin robustetea mecanismului, automatizarile cu brat articulat fiind indeosebi apreciate datorita motoreductorului fiabil si cu un design ultra-compact.
  • Functioneaza in conditii optime pe orice tip de vreme.
  • Permit actionarea manuala, cu ajutorul unei simple chei, in cazul intreruperii energiei electrice.
  • Asigura o protectie antiefractie suplimentara. Prin intermediul motorizarii, inchiderea este mult mai eficienta si nici nu riscati sa uitati inchiderea cu cheia.
  • Pot fi dotate cu optiuni suplimentare: telecomanda, fotocelule sincronizate, semnalizare intermitenta, baterie de 24 V cu incarcator,sistem de inchidere.