Famig Sistem Grup - Sisteme control acces

Montaj, service interfoane si videointerfoane

Confortul pe care vi-l ofera un interfon este evident, interfonul usureaza comunicarea si limiteaza accesul.

Dumneavoastra hotarati daca puteti fi deranjat sau nu.
In aceasta lume din ce in ce mai moderna si nesigura, interfonul a devenit o necesitate in fiecare bloc , casa sau vila.

Acest tip de echipament poate asigura legatura audio – cu persoanele care intra in imobil, sporind securitatea tuturor celor care locuiesc sau isi desfasoara activitatea in cladire.

Interfon pentru bloc:

 Mai mult decat necesar, controlul accesului intr-o scara de bloc, s-a transformat in timp, intr-o necesitate care ofera locatarilor in primul rand siguranta, confort si control sporit al accesului in bloc si implicit reducerea cazurilor de spargeri de apartamente in imobilul respectiv.

Primele sisteme de interfon montate au fost rudimentare si cu fiabilitate scazuta, ajungandu-se in momentul de fata la interfoane moderne, care asigura accesul cu cartela magnetica de proximitate (tip breloc), monitorizare video in cazul video interfoanelor, cu un consum redus de energie electrica in conditii de fiabilitate din ce in ce mai mari.

Noile tehnologii implementate sisteme de interfoane pentru blocuri, permit conectarea a zeci (chiar sute) de apartamente, a mai multor zone de acces si actionarea automata a yalelor electromagnetice.

Interfon pentru case sau vile este foarte necesar in cazurile in care poarta de acces in curte este situata la distanta mare de casa si sunteti nevoiti sa iesiti din casa, pe zapada, ploaie sau soare, sa deschideti poarta. Dumneavoastra hotarati din casa daca permiteti accesul in curte sau nu.

Videointerfoanele vin cu un plus de securitate, ele permitand si vizualizarea persoanei  care doreste accesul in imobilul dumneavoastra.
Yala electromagnetica care se monteaza pe usa de accesa imobilului, trebuie sa fie corect aleasa in functie de mai multi factori: tipul de inchidere si pozitionarea acesteia pe cadrul usii/portii, mod de fixare si reglare, conditiile de functionare (in interior sau exterior).

Amortizorul hidraulic, chiar daca nu are o conexiune directa cu instalatia de interfonie, este necesar a fi montat. Acest amortizor hidraulic are rolul de a trage usa, pentru ca yala electromagnetica sa restrictioneze accesul in imobil. El trebuie bine dimensionat, montat corect si reglat. Nefunctionarea acestui brat hidraulic, face inutila prezenta si functionarea interfonului, prin mentinerea usii in pozitia deschis.
Firma noastra monteaza la toate sistemele de interfonie, surse mari cu acumultor care va asigura o autonomie de 24-48 ore ( in functie de cat de intens este folosit interfonul), Modul de comunicare poate fi  semi-duplex (apesi si vorbesti) in cazul sistemelor mai vechi sau full-duplex (in ambele sensuri se poate comunica in acelasi timp) pentru interfoanele de generatie mai noua.

Garantia sistemelor montate de Famig Sistem Grup este de 24 luni.

Galerie foto
  • ...