Famig Sistem Grup - Sisteme control acces

Automatizari iluminat scari de bloc

Înlocuiti sistemul clasic de iluminat al spatiilor comune cu un sistem de iluminat performant . Pe lânga economie de energie si un plus de confort, aveti un design deosebit, pentru scarille de bloc mai pretentioase, noi sau proaspat renovate.

Corpurile de iluminat cu senzor de miscare si lumina, cu reglaj al timpului de functionare si al nivelului de crepuscularitate se pot folosi cu succes pentru iluminarea scarii blocului. Astfel lampile vor functiona numai cand lumina ambientala este redusa si când senzorul detecteaza miscare, iar apoi la un timp prestabilit se vor stinge. Lumina se aprinde doar pe etajul unde se afla cineva!

Iluminatul scarilor de bloc pe baza de senzori aduce o economie de pâna la 80% la costurile cu energia electrica.

Montam si Intretinem ILUMINAT SCARI DE BLOC, SENZORI, PLAFONIERE CU SENZORI, LAMPI CU SENZOR, AUTOMATE DE SCARA, SENZORI INFRAROSU, SENZORI MISCARE, SENZORI 360. grade

Implementarea acestui sistem presupune insa costuri de investitie suplimentare , costuri ce se amortizeaza in timp prin economia de energie ce se realizeaza. Iluminare prin senzori de prezenta poate fi benefica pentru blocul dumneavoastra si astfel:

Atunci cand o persoana apare in raza de actiune a senzorului , lumina se aprinde astfel evitandu-se posibilele accidente ( intrarea prin efractie in casa dvs, alunecarea celor mai varstnici. Astfel veti avea o lumina mai clara, mai puternica cu un consum mult mai mic.

Societatea noastra ofera clientilor sai, lampi su senzori incorporatlampi cu senzori separat, senzori care sa comande lampile sau becurile existente, si o gama foarte larga de modele de lampi cu senzor incorporat sau cu senzor de miscare separat. Astfel incat sa se potriveasca arhitecturii locuintei dumneavostra, oricarui tip de hol, camera, spatiu in aer liber sau subsol.

De asemeni putem realiza montajul sistemului de iluminat avizier cu senzor de miscare si intretinerea acestui sistem.

Galerie foto
  • ...