Famig Sistem Grup - Sisteme control acces

Sisteme supraveghere video

Sistemele de supraveghere pe care le comercializam si le instalam sunt de ultima generatie.

TIPURI DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE

Camerele de supraveghere au devenit indispensabile in zilele noastre in conditiile in care nevoia de securitate este in continua crestere. Noi suntem aici pentru a te ajuta sa alegi cea mai buna optiune de supraveghere video pentru afacerea ta. Oferim camere supraveghere sisisteme supraveghere la preturi avantajoase, consultanta tehnica inclusa, deplasare gratuita la domiciliul clientului acolo unde este cazul.

Misiunea noastra este aceea de a va furniza o varietate bogata de sisteme de supraveghere video, camere de supraveghere precum si accesorii sisteme supraveghere.

Inainte de a cumpara sau de a instala unul sau mai multe sisteme de supraveghere, va rugam sa cititi cateva caracteristici tehnice din categoria camere supraveghere:

Camere supraveghere de exterior sunt rezistente la temperatura, lovituri, pot focaliza un obiect in miscare, inregistreaza atat ziua cat si noaptea fara a dauna calitatii imaginii, sunt dotate cu lentila fixa sau variabila (varifocala), infrarosu, parasolar pentru protectie si leduri de noapte. Camerele de supraveghere exterior reprezinta alegerea ideala pentru monitorizarea parcarilor, terenurilor, halelor, traficului, spatiilor comerciale si a oricarui tip de spatiu deschis.

Daca detineti un sediu sau hala de orice tip, instalarea de camere supraveghere video este cea mai buna optiune pentru a monitoriza persoanele suspecte, iar in cazul unor infractiuni identificarea acestora este extrem de facila. Deobicei in cazul spatiilor mari este necesara instalarea unui sistem de supraveghere mai complex format din camere de supraveghere, DVR si/sau accesorii.

Camere de supraveghere interior poseda toate facilitatile in vederea inregistrarii evenimentelor din cladiri, birouri, spatii de locuit, etc. Se pot monta pe perete sau tavan, usor de ascuns, cu un design agreabil.

Camerele ascunse de interior sunt printre cele mai solicitate camere supraveghere, orice mama doreste sa-si tine bona sub supraveghere continua, multe bone sunt constiente ca pot fi monitorizate video si se comporta cu copilul in consecinta. La fel, daca aveti propria afacere, doriti sa stiti care dintre angajati isi petrece timpul pe facebook, messenger sau vorbind la telefon in loc sa isi onoreze contractul. Poate ca supravegherea video ascunsa nu este cea mai etica decizie pe care o puteti lua, dar cu siguranta este cea mai inteleapta si perfect legala. Puteti chiar sa aduceti la cunostinta bonei sau angajatilor ca incaperile in care se desfasoara activitatea sunt supravegheate video, si astfel situatiile neplacute pot fi evitate.

O astfel de camera poate fi ascunsa aproape oriunde, fiind mica si usor de camuflat. Rama unui tablou sau a oglinzii, grinda, jucaria preferata a copilului, ceasul de perete pot fi ascunzatori ideale pentru astfel de camere.

La fel, o camera de exterior poate fi montata strategic pentru a supraveghea discret intrarile in imobil.

Camerele IP sunt livrate cu un soft care permite controlul de la dstanta cu ajutorul internetului si pot fi instalate oriunde exista o conexiune la internet.

Imaginile obtinute de camerele de supraveghere sunt stocate pe orice tip de mediu extern: usb, cd, dvd, hard disk extern in vederea prelucrarii ulterioare pe un PC sau pot fi uploadate automat pe un server cu ajutorul protocolului FTP.

DVR-urile si NVR-urile sunt extrem de utile pentru transmiterea in mod real a imaginilor video, pentru vizualizarea mai multor camere in paralel cat si pentru prelucrarea in timp real a fluxului de date.

MODURI DE PREZENTARE

Camere spy
Sunt camere mici si ascunse pot fi camuflate cu usurinta. Ideale pentru supraveghere foarte discerat a spatiilor publice sau a locuintelor.

Camere bullet
Acest tip de carere de supraveghere au forma de glont, sunt rezistente la intemperii si lovituri, pot fi plasate atat in exterior cat si in interior, ofera o buna calitate a imaginii pe intuneric.

Camere anti-vandal
Deosebit de rezistente la intemperii si lovituri sunt dotate cu o carcasa extrem de rezistenta si cu un geam gros si rezistent care nu dauneaza insa claritatii imaginii. Calitatea imaginii este destul de ridicata chiar si pe timp ploios si cetos.

SPECIFICATII TEHNICE ALE SISTEMELOR DE SUPRAVEGHERE

Camerele de supraveghere sunt deobicei conectate la sisteme de televiziune cu circuit inchis (CCTV) in cazul in care locatia necesita supraveghere permanenta. Se poate folosi transmisia wireless sau prin cablu, iar datele pot fi preluate si stocate cu ajutorul unui DVR pentru o vizionare sau prelucrare ulterioara offline. Camerele de supraveghere care suporta CCTV sunt atat de interior cat si de exterior, si prezinta urmatoarele specificatii tehnice posibile:

Infrarosu
Camerele supraveghere video dotate cu infrarosu se comporta normal in timpul zilei (filmeaza color) iar noaptea trec in modul de filmare alb-negru pastrand totodata o calitate sporita a imaginii. Daca zona este prea intunecata, ledurile infrarosu se aprind.

Lentila varifocala
Camerele dotate cu lentile varifocale pot fi setate sa actioneze la distante predefinite de utilizator. Daca aveti nevoie de consultanta (nu sunteti familiarizat cu unghiurile si distantele la care actioneaza aceste camere) va rugam sa ne contactati. Camerele cu lentile mai mici acopera o arie mai mare dar imaginea capturata va fi mai mica. Sunt ideale pentru supravegherea unui spatiu mai mare, cum ar fi o curte sau o hala. Camerele de supraveghere video cu lentile mai mari sunt ideale pentru supravegherea unui spatiu mic (o usa, fereastra, etc).

Zoom motorizat
Camerele cu zoom motorizat focalizeaza tinta si ajusteaza in mod automat distanta.

Numar de linii TV
Reprezinta numarul de linii orizontale si verticale vizibile pe ecran. O camera de supraveghere video poate avea intre 380 si 600 linii TV.
– Rezolutie mica: 330 -400 linii TV
– Rezolutie medie: 420 linii TV -480 linii TV
– Rezolutie inalta: 520 linii TV – 650 linii TV

Alte specificatii
Deasemena, greutatea, iesirea video, meniul OSD, raportul semnal/zgomot, temperatura de functionare reprezinta factori importanti in alegerea unui sistem de supraveghere.

INSTALARE SISTEME SUPRAVEGHERE VIDEO

Firma noastra FAMIG SISTEM GRUP SRL instaleaza sisteme supraveghere video la cerere. Daca impreuna cu comanda de sisteme de supraveghere doriti si instalare, va vom oferi un discount proportional cu valoarea comenzii si complexitatea lucrarii. Dupa ce preluam comanda, o echipa se va deplasa la locatia unde doriti instalarea si va evalua costurile, dupa care putem incepe lucrarea in ziua urmatoare sau in functie de disponibilitate. Daca sistemul de supraveghere video dorit este complex (camere supraveghere, alarme, sistem de monitorizare video personalizat) atunci si discountul va fi pe masura. Consultanta telefonica in vederea alegerii celei mai bune solutii de sisteme de supraveghere precum si instruirea necesara pentru folosirea optima a sistemului ales sunt gratuite.

Galerie foto
  • ...