Decora House - Solutii de amenajari interioare, Bucuresti

Plinte

...
Plinte

Plintele sunt cunoscute ca o gama de profile decorative cu un rol mai mult functional, decat estetic. Consultantii nostri va pot ajuta sa gasiti o solutie prin care plintele sa potenteze liniile amenajarii interioare gandite de specialist.

Cu ajutorul plintelor putem proteja variate suprafete de perete ca de exemplu zona de perete aflata in contact cu scaunul poate fi delimitata de o plinta. De asemenea, putem folosi plinte (de perete sau de pardoseala) si pentru a ascunde cablurile inestetice.

Permit aplicarea vopselelorProfilele decorative au aderenta buna la stratul de vopsea ce le va fi aplicat putand astfel fi usor si armonios integrate in orice amenajare.Permit montajul cu usurintaProfilele decorative pot fi montate cu usurinta, iar in timpul aplicarii nu produc daune cladirii.DurabilitateProfilele decorative prezentate sunt rezistente la intemperii, nu permit absorbtia apei si sunt protejate impotriva razelor UV.Stiluri Home&DecoStilul clasic este o stare de spirit, o preferina pentru sobrietate, traditie si eleganta. O amenajare clasica se va regasi in mobila, de preferinta din lemn masiv si in nuante cat mai inchise. Peretii fie albi, fie cu motive inflorate. Accesorizarea spatiului cu perne brodate, vaze sau bibelouri de portelan.Etape de lucru

1. STABILESTE cum vrei sa-ti amenajezi spatiul.

2. INTREABA consultantul Decora House si alegeti impreuna produsele potrivite proiectului tau de amenajare interioara.

3. CERE oferta pentru produsele alese.

4. COMUNICA unde vrei sa iti fie livrate produsele.