Decora House - Solutii de amenajari interioare, Bucuresti

Tapet decorativ Carl Robinson 3

Daca esti in cautarea unei combinatii de crem si maro, poti alege tapete decorative Carl Robinson 3 ce au ca efect transformarea radicala a intregului aspect, fie al livingului tau, fie al oricarei alte camere pe care doresti sa o reconditionezi. Elementele si formele acestor tapete decorative ofera un impact vizual placut, creand o atmosfera placuta si confort.

Lucrand in colaborare cu artizani de inalta calificare si respectati, designerul face eforturi pentru a pastra frumusetea si de a continua linia de lucrari realizate manual. Fiecare design artistic este finisat manual pentru a crea un efect de durata. Fundalurile acestor tapete decorative sunt imprimate folosind o tehnologie avansata, pentru a crea un aspect plin de traditie. Broderiile inspirate sunt meticulos create si aplicate pe cele mai bune hartii non- tesute intr-o paleta neutra uimitoare. Forme sofisticate, fire metalice si atentia la detalii fac aceste piese cu adevarat unice si speciale.

Formele damasc traditionale si medalioane moderne sunt imprimate pe motive, astfel incat sa creeze modele clasice pe substraturi neasteptate. Aceasta colectie de tapete decorative reprezinta cel mai bine competentele si viziunea lui Carl Robinson.

Risc scazut de condes si mucegaiAplicat corespunzator, produsul permite peretelui sa respire, reducand astfel riscul de condens sau mucegai. De asemenea, datorita materialului special, acest produs permite curatarea cu usurinta.Permite montajul cu usurintaDatorita materialului special, acest produs permite montajul cu usurinta si este stabil dimensional dupa aplicare pe perete. De asemenea, produsul poate fi indepartat usor, fara sa lase reziduri pe perete.Rezistenta la luminaUna dintre cele mai importante proprietati ale acestui tapet este rezistenta la lumina.Stiluri Home&DecoStilul clasic este o stare de spirit, o preferina pentru sobrietate, traditie si eleganta. O amenajare clasica se va regasi in mobila, de preferinta din lemn masiv si in nuante cat mai inchise. Peretii fie albi, fie cu motive inflorate. Accesorizarea spatiului cu perne brodate, vaze sau bibelouri de portelan.Etape de lucru

1. STABILESTE cum vrei sa-ti amenajezi spatiul.

2. INTREABA consultantul Decora House si alegeti impreuna produsele potrivite proiectului tau de amenajare interioara.

3. CERE oferta pentru produsele alese.

4. COMUNICA unde vrei sa iti fie livrate produsele.