Decora House - Solutii de amenajari interioare, Bucuresti

Tapet decorativ Villa Rosa

In primul rand, alegeti-va anotimpul preferat! Cu un model de tapet decorativ floral din gama Villa Rosa poti avea personificarea primaverii pe peretii casei tale sau orice alt anotimp. In gama de tapet decorativ floral de la Villa Rosa avem modele care doar imprumuta din culorile florale, si le imbina intr-un mod inedit. Daca ar fi sa ne gandim la tapetul decorativ floral ca la o pictura, cu siguranta ar fi o lucrare impresionista, cel mai probabil una de Henri Matisse.

Colectia Villa Rosa este mult mai recomandata pentru living si dormitoare spatioase, insa, impreuna cu consultantii Decora House putem gasi o solutie de imbracare a peretilor pentru orice situatie.

Risc scazut de condes si mucegaiAplicat corespunzator, produsul permite peretelui sa respire, reducand astfel riscul de condens sau mucegai. De asemenea, datorita materialului special, acest produs permite curatarea cu usurinta.Permite montajul cu usurintaDatorita materialului special, acest produs permite montajul cu usurinta si este stabil dimensional dupa aplicare pe perete. De asemenea, produsul poate fi indepartat usor, fara sa lase reziduri pe perete.Stiluri Home&DecoStilul clasic este o stare de spirit, o preferina pentru sobrietate, traditie si eleganta. O amenajare clasica se va regasi in mobila, de preferinta din lemn masiv si in nuante cat mai inchise. Peretii fie albi, fie cu motive inflorate. Accesorizarea spatiului cu perne brodate, vaze sau bibelouri de portelan. Gama cromatica prezinta culori precum alb, bej, bordo sau maro.Etape de lucru

1. STABILESTE cum vrei sa-ti amenajezi spatiul.

2. INTREABA consultantul Decora House si alegeti impreuna produsele potrivite proiectului tau de amenajare interioara.

3. CERE oferta pentru produsele alese.

4. COMUNICA unde vrei sa iti fie livrate produsele.