Decora House - Solutii de amenajari interioare, Bucuresti

Vopsea decorativa Travertino Romano

Vopsea decorativa Travertino Romano – un produs inovator care permite recrearea aceluiasi aspect estetic al marmurei de travertin utilizata la lucrarile de arhitectura antice romane. In combinatie de culori speciale si impreuna cu alte produse permite realizarea de efecte de piatra magnifice in cele mai diversificate culori si in granulozitati naturale cu efect de gresie.

Travertinul utilizat in trecut era o piatra nobila de un mare fast arhitectonic si se prezenta sub diverse culori in functie de locul de extractie, nuantele usoare care o caracterizau ii confereau o apreciere si mai mare.

Aceasta vopsea decorativa Travertino Romano, prin gama sa de finisari strabate nuantele antice si daruieste arhitecturii un tratament rafinat al suprafetelor. Multi au definit Travertinul Roman „produsul pe care il asteptau toti” pentru clasa si versatilitatea care il caracterizau, dar in special pentru usurinta de reproducere a diverselor pietre naturale cu costuri foarte avantajoase.

 

Difuziune naturala a umiditatiiCu impact redus asupra mediului, tencuiala decorativa de interior/exterior Travertino Romano este caracterizata de permeabilitate inalta la vaporii de apa si de rezistenta la formarea mucegaiului, fapt ce il face atractiv si cu potential in folosirea pentru orice tip de incapere: dormitoare, living-uri, bucatarii si bai dar poate fi folosit si pentru designul de exterior cum ar fi pentru fatadele caselor atat pentru pereti cat si soclu, putandu-se realiza o complementaritate cu profilele decorative exterioare.Stiluri Home&DecoIn natura, travertinul are un aspect poros si se regaseste în variante de culoare de la alb la culoarea alunei. A fost utilizat la construirea celor mai importante edificii si monumente ale Romei antice. Tencuiala decorativa Travertino Romano poate fi folosita atât la interior, cât si la exterior.Etape de lucru

1. STABILESTE cum vrei sa-ti amenajezi spatiul.

2. INTREABA consultantul Decora House si alegeti impreuna produsele potrivite proiectului tau de amenajare interioara.

3. CERE oferta pentru produsele alese.

4. COMUNICA unde vrei sa iti fie livrate produsele.

Galerie foto
  • ...