Decora House - Solutii de amenajari interioare, Bucuresti

Tapet decorativ Heritage

...
Tapet decorativ Heritage

Colectia Heritage transmite o energie deosebita izvorata din armonia perfecta de simturi si arome data de amestecul de geometrii de inspiratie orientala si culori vibrante.

Pentru crearea designului tapetului au fost folosite mai multe tehnici diferite creand astfel un tapet usor de aplicat care reprezinta baza perfecta pentru amenajarea oricarui interior.

Pentru a accentua efectul creat de indrazneata colectie Heritage poti combina diferite modele din colectia Heritage cu alte modele de tapet decorativ care folosesc acceasi culoare. Pentru crearea efectului dorit unul dintre colegii nostri consultanti va poate ajuta sa gasiti o solutie de design interior care sa puna in valoare toate calitatile acestui tapet decorativ deosebit.

Risc scazut de condes si mucegaiAplicat corespunzator, produsul permite peretelui sa respire, reducand astfel riscul de condens sau mucegai. De asemenea, datorita materialului special, acest produs permite curatarea cu usurinta.Permite montajul cu usurintaDatorita materialului special, acest produs permite montajul cu usurinta si este stabil dimensional dupa aplicare pe perete. De asemenea, produsul poate fi indepartat usor, fara sa lase reziduri pe perete.Stiluri Home&DecoStilul decorativ oriental este definit din elemente ale stilurilor asiatice si indiene. Stilul oriental foloseste culori pale pentru pereti, culori puternice si materiale pretioase, pentru a obtine un spatiu luxos. Designul oriental ofera interioarelor un aspect frumos, exotic si excentric.Etape de lucru

1. STABILESTE cum vrei sa-ti amenajezi spatiul.

2. INTREABA consultantul Decora House si alegeti impreuna produsele potrivite proiectului tau de amenajare interioara.

3. CERE oferta pentru produsele alese.

4. COMUNICA unde vrei sa iti fie livrate produsele.