Decora House - Solutii de amenajari interioare, Bucuresti

Vopsea decorativa Ottocento

...
Vopsea decorativa Ottocento

Cu o vopsea decorativa Ottocento vei putea sa reproduci traditia glorioasa a spatiilor clasice in arhitectura contemporana.

Prin alegerea dintr-o gama larga de culori disponibile este posibila obtinerea de efecte impresionante capabile sa evoce atmosfera veche. Aceasta proprietate speciala a lui Ottocento o face ideala pentru decorarea hotelurilor, spatiilor oficiale, receptiilor si pentru toate acele locuri de intalnire unde estetica rafinata are un rol important.

Ottocento este o vopsea decorativa inovativa care reproduce efectul acoperirilor traditionale cu tesaturi de catifea, caracterizata de reflexii stralucitoare.

Comparativ cu folosirea tesaturilor, vopseaua garanteaza: igiena mai buna, lavabilitate, permeabilitate la vapori, durabilitate, intretinere usoara.

Datorita variantelor multiple de aplicare si finisare este posibila obtinerea de efecte diverse potrivite pentru orice tip de ambient

Permeabilitate maxima la vaporii de apaDatorita compozitiei sale naturale, acesta vopsea decorativa garanteaza permeabilitate maxima la vaporii de apa, oferind in acelasi timp si protectie de lunga durata impotriva dezvoltarii ciupercilor si bacteriilor.Difuziune naturala a umiditatiiAplicat corespunzator, produsul garanteaza o capacitate de transpirare maxima a suportului si favorizeaza difuziunea naturala a umiditatii prin tencuiala si prin zid. Datorita acestei proprietati formarea de mucegaiuri sibacterii in timp este evitata cu succes.Stiluri Home&DecoStilul contemporan defineste linii clare ce creeaza o atmosfera relaxanta. Spatiile sunt deschise, culorile neutre si materialele sunt inspirate din natura. Vopseaua decorativa Ottocento se afla la intersectia stilurilor contemporan, traditional si clasic, reusind sa integreze elemente clasice in stilul modern de amenajare interioara.Etape de lucru

1. STABILESTE cum vrei sa-ti amenajezi spatiul.

2. INTREABA consultantul Decora House si alegeti impreuna produsele potrivite proiectului tau de amenajare interioara.

3. CERE oferta pentru produsele alese.

4. COMUNICA unde vrei sa iti fie livrate produsele.