Crystal Palace Ballrooms - locatie evenimente Bucuresti

Despre noi

...
Despre noi

In apropierea Palatului Parlamentului, cel mai nou si grandios centru de evenimente al Bucurestiului, Crystal Palace Ballrooms, isi deschide portile zilele acestea. Cele 6 sali de evenimente, nu sunt numai spatioase, dar au si multa personalitate, sunt elegante si echipate ultra-modern.

 

Orice eveniment important in viata dvs, fie ca este nunta, botez, petrecere, lansare, conferinta, training, expozitie sau concert, are sansa sa devina acum un moment unic, de o magie aparte.   Specialistii laboratoarelor de vise Crystal Palace Ballrooms va asteapta sa creati impreuna amintiri de neuitat... 

 

  Istoric locatie    

 

   Calea Rahovei era cunoscuta in trecut drept “Drumul Florăreselor” datorita multitudinii de pieţe de flori si gradini din imprejurimi, o parte dintre ele dainuind pana in zilele noastre si ramanand repere importante de istorie si traditie a zonei.  

 

Aflat chiar vis-à-vis de un astfel de loc, piaţa de flori George Cosbuc, Crystal Palace Ballrooms aduce un aer de eleganta proaspata in peisajul pitoresc eclectic, pastrand la randul sau crampeie din istoria bogata a Bucurestiului.    

 

Construcţie ce dateaza din secolul al XIX-lea, cladirea Crystal Palace Ballrooms a fost inaugurata pentru prima data in anul 1899 de catre primarul de atunci, Nicolae Filipescu.  

 

Proiectata de arhitectul italian Giulio Magni si adusa la standarde tehnice remarcabile de catre renumitul inginer roman Anghel Saligny, cladirea a făcut parte din ansamblul Vămii Antrepozite Bucuresti, centru cu o semnificativa importanta economica, dar si cu o deosebita valoare arhitectonica.

 

Insinuandu-se prin vicisitudinile secolelor, cladirea care astazi isi redeschide portile reprezinta un argument istoric pentru reinflorirea vieţii social-culturale din această parte a capitalei.