Crystal Palace Ballrooms - locatie evenimente Bucuresti

Organizari evenimente personale

ANIVERSARE
O aniversare nu trebuie trecuta cu vederea niciodata, la nici o varsta. E un prilej numai bun de a ne aduna prietenii si rudele pentru a fi impreuna la bucurie.   Se spune ca o bucurie impartasita devine de doua ori mai mare. Aceasta nu inseamna ca si varsta impartasita devine de doua ori mai mare :)   Fie ca aniversati ani din viata, ani de casatorie sau o realizare deosebita, suntem gata sa va fim alaturi in crearea unei seri de neuitat, care sa descrie povestea dvs. si mot..
NUNTA
Nunta este evenimentul unic la care visam o parte din viata, nu doar noi, dar si familiile noastre. Ne dorim sa il petrecem alaturi de cei dragi si este momentul a carui savoare ne ramane in amintire toata viata.   Specialistii Laboratoarelor de Vise Crystal Palace Ballrooms detin ingredientele secrete pentru crearea unei nunti magice. De la invitatia oaspetilor, decoratii, mancare delicioasa si bauturi inspirat alese, distractie si pana la cadoul pentr..
PETRECERE
Se spune ca viata nu ne e data doar pentru a munci, prin urmare, orice prilej de a petrece alaturi de cei dragi o seara relaxanta, sau originala, nu trebuie neglijat sau amanat. Va asteptam sa ne povestiti ideea dvs. de a va surprinde apropriatii cu o invitatie speciala. Intr-o locatie unica, in care avem reteta unei seri perfecte – muzica antrenanta, mancare care sa intregeasca savoarea serii, bautura pe gustul invitatilor, jocuri de lumini, proiectii video si atmosfera numai buna..
BOTEZ
Botezul, prima din cele 7 taine sfinte, primita de copii in primele luni de viata are o semnificatie aparte in viata fiecarui crestin. Sarbatorirea acestui moment alaturi de nasii copilului si parintii lui spirituali, alaturi de amilie si prieteni e un prilej de bucurie unic, pe care merita sa il stabiliti cu multa grija si cu toata dragostea. Toate detaliile privind organizarea zilei speciale din viata micutului dvs. le puteti stabili impreuna cu specialistii nostrii. De la decorati..