Crystal Palace Ballrooms - locatie evenimente Bucuresti

Prezentare sali

Prezentare sali
 Crystal Palace Ballrooms are 6 sali, din care primele 4 similare ca structura si dimensiuni. Acestea sunt salile Viena, Roma, Atena si Londra.   Accesul in fiecare dintre sali se face printr-un foyer spatios, elegant si primitor in suprafata de 150 mp pentru intampinarea invitatilor, iar spatiul salilor propriu-zis completeaza parterul generos, in suprafata de 352 mp, cu un etaj complet echipat si functional, in suprafata de 152 mp, insumand ..
Sala Roma
Accesul în Sala Roma se realizeaza printr-un foyer spatios, extrem de elegant, avand o suprafata de 150 mp, acesta fiind utilizat pentru intampinarea invitatilor. Suprafata generoasa de 352 mp la parter este completata de o loja rafinat decorata, însumand si aceasta 152 mp, astfel încat suprafata totala utila este de 504 mp. Accesul în Sala Roma se realizeaza printr-un foyer spatios, extrem de elegant, avand o suprafata de 150 mp, acesta fiind utilizat pentru intampin..
Sala Bucuresti
Salon plin de personalitate cu o suprafata generoasa ce poate gazdui evenimente de peste 1000 de persoane. Sala are suprafata de 1100 mp ( 20m x 55m) si comunica direct cu sala Londra, aceasta din urma putand deveni foyerul salii Bucuresti. Dotarile Salii Bucuresti acopera integral gama cerintelor orcarui eveniment de la amenajarea unui spatiu expozitional extrem de generos, pana la lansari de moda, conferinte, simpozioane, congrese, seminarii, banchete, baluri de absolvire, petreceri mai m..
Sala Londra
"Armonia, bunul gust, rafinamentul londonez raman inconfundabile..." Accesul in Sala Londra se realizeaza printr-un foyer spatios, extrem de elegant, avand o suprafata  de 150 mp, acesta fiind utilizat pentru intampinarea invitatilor. Suprafata generoasa de 352 mp la parter este completata de o loja rafinat decorata, însumand si aceasta 152 mp, astfel încat suprafata totala utila este de 504 mp.   Sala Londra este complet dotată cu echipamente de ultimă generație ..
Sala Atena
Si, pentru ca sarmul inegalabil al Atenei rezida din naturaletea și dezinvoltura cu care aceasta isi pune in valoare personalitatea istorica, atunci amprenta experientei...ateniene va ramane peste timp. Accesul în Sala Atena se realizează printr-un foyer spaTios, extrem de elegant, avand o suprafata de 150 mp, acesta fiind utilizat pentru întampinarea invitatilor. Suprafata generoasa de 352 mp la parter este completata de o loja rafinat decorata, însumand si aceasta 152 ..
Sala Viena
O atmosfera clasica, desavarsita prin prezenta unui candelabru impozant. Acordurile valsului vienez pot începe... Accesul în Sala Viena se realizeaza printr-un foyer spatios, extrem de elegant, avand o suprafata de 150 mp, acesta fiind utilizat pentru întampinarea invitatilor. Suprafata generoasa de 352 mp la parter este completata de o loja rafinat decorata, insumand si aceasta 152 mp, astfel încat suprafata totala utila este de 504 mp. Sala Viena este complet dotată cu..