Crystal Palace Ballrooms - locatie evenimente Bucuresti

Organizari evenimente business

...
Congres

  Capacitatea salilor Viena, Roma, Atena si Londra este in aranjament teatru de 380- 400 locuri la parterul salilor, iar in aranjament clasa de 200 locuri. La etajul salii se pot organiza mesele, iar in foyer pauzele de cafea. In ce priveste capacitatea salii Bucuresti , aceasta poate gazdui pana la 1800 participanti in aranjament teatru, si pana la 1000 persoane in aranjament clasa. Sala Londra va gazdui in acest caz pauzele de cafea si masa pentru participantii la congresele organizate in sala Bucuresti.

...
Conferinta

La Crystal Palace Ballrooms se pot organiza conferinte diferite, ca tematica, structura a evenimentului si numar de invitati de pana la 850.   Va asteptam cu placere sa ne vizitati sau ne puteti intai scrie la event@crystalpb.ro  cu detalii despre conferinta pe care doriti sa o organizati.

...
Training

Training   Orice tip de training poate fi gazduit la Crystal Palace Ballrooms. Salile de capacitati diferite, pot gazdui de la mici sesiuni de training sau workshopuri de 20-30 persoane si pana sesiuni cu numar mare de participanti. Cea mai mica sala, Praga, poate gazdui pana la 100 de persoane in teatru, 60 persoane in aranjament clasa si 40 persoane in U-shape. Capacitatile fiecarei sali, numarul de persoane disponibil in fiecare tip de aranjament, sunt disponibile in sectiunea