Bredent Medical Romania implanturi dentare, tehnica dentara Bucuresti

Accesorii pentru implamtologie orala

...
Trusa chirurgicala pentru inserarea implanturilor

Trusă chirurgicală pentru inserarea implanturilor dentare - OT21

Diversitatea de consistenţă a osului uman stabileşte cerinţe ridicate pentru protocolul chirurgical. O stabilitate primară bună trebuie obţinută pentru toate calităţile de os, fără a suprasolicita însă osul.

Această ţintă poate fi atinsă printr-un protocol chirurgical orientat de calitatea osului. Am considerat întotdeauna că este mai bine să tratam osul diferit, în loc să avem mai multe feluri de implanturi dentare, pentru fiecare tip de calitate a osului. Implanturile dentare SKY de la bredent medical asigură o inserare atraumatică în osul de duritate ridicată dar şi o bună stabilitate primară în osul moale sau de duritate medie.

Noua trusă chirurgicală oferă un aranjament clar, intuitiv, uşor de folosit al tuturor pieselor din componenţă, marcate cu coduri şi culori, cu spaţii speciale pentru piesele mici. Pentru toate frezele sunt disponibile limitatoare detaşabile care permit o preparare a neo alveolelor în siguranţă.

Important! Pentru inserarea întregii game de implanturi dentare SKY (blueSKY, SKY classic, whiteSKY, mini1&2SKY, miniSKY FRP) de la bredent medical este nevoie de instrumentele unei singure truse chirurgicale.

...
Surubelnita implantologie cu acumulator - CPS

CPS | Şurubelniţă protetică fără fir | Învârte lumea implanturilor Un singur dispozitiv pentru majoritatea sistemelor de implant. Cât timp consumați pentru strângerea sau slăbirea şuruburilor de fixare a implanturilor dentare?

- Cu CPS puteși salva aproximativ 50% din timpul acestei operaţii.

Sunteți siguri că şuruburile sunt întotdeauna strânse corect?

- Cu CPS nu veți strica niciun şurub din cauza folosirii unui cuplu greşit.

Puteți să ajungeți la şuruburile montate palatinal cu uşurinţă?

- Cu CPS aveţi acces facil la toate site-urile, deoarece nu este conectată printr-un cordon la sursa de energie. Un acumulator încorporat este folosit pentru a da viaţă uneltei.

bredent furnizează CPS împreună cu un set universal de şurubelniţe care vă permite să utilizaţi 98% din şuruburile implanturilor dentare ale tuturor producătorilor. Ca rezultat, veţi avea întotdeauna instrumentul adecvat chiar şi pentru pacienţii noi.