Bredent Medical Romania implanturi dentare, tehnica dentara Bucuresti

Soluţii de protezare pe implant SKY

...
SKY fast & fixed

Extracţie, inserare implant dentar, protezare imediată cu punte fixă într-o zi

Numeroşi pacienţi care sunt aproape de a ajunge edentaţi total sau chiar sunt în această situaţie îşi doresc o restaurare fixă fără a mai fi nevoiţi să suporte proceduri de augmentare care presupun un timp de aşteptare mai îndelungat şi costuri suplimentare.

Avantajul major al folosiri sistemului SKY fast & fixed de la bredent-medical este că aveţi acum posibilitatea de a oferi pacienţilor, într-o singură zi, dinţi ficşi cu care pot mânca, vorbi și zâmbi imediat după operaţie, reluându-și astfel viaţa socială într-un timp record.

Procedurile de: extracţie, implantare şi restaurare temporară se fac într-o singură operaţie pe parcursul unei singure zile.

Mulţumită implanturilor angulate, osul nativ devine un suport perfect biomecanic pentru restaurare. Încărcarea imediată este posibilă şi datorită conectării implanturilor într-o construcţie pasivă - în acest caz o punte cimentată intraoral. Execuţia punţii provizorii, perfect pasivă, se realizează într-un termen de circa 2 ore.

Posibilitatea de planificare exactă, anticipată, a timpului şi a costurilor elimină riscul, atât pentru medic cât şi pentru pacient, de a fi în posturi neplăcute generate de situaţiile în care timpul, costul, sau chiar ambele ar fi fost necunoscute într-o "ecuaţie magică". Cu atât mai mult, restaurarea temporară permite negocierea între pacient şi medic a unui calendar al viitoarelor vizite la cabinetul stomatologic, câştigând astfel timp suficient necesar realizării unei lucrări permanente de calitate.

...
SKY Locator®

Multe studii ştiinţifice relevă faptul că seniorii au probleme în ceea ce priveşte adaptarea protezelor dentare. În 70% din cazuri, ele sunt adaptate slab sau chiar deloc.

Principalul motiv este pierderea de volum osos, care, chiar şi cu proteze foarte bine căptuşite duce la probleme de adaptare după câteva luni, adică pacienţii au dificultăţi atunci când mănâncă sau vorbesc. Deşi se vor întoarce de câteva ori pentru recăptuşire, problemele încep din nou după o perioadă scurtă, aşa că în final aceştia vor renunţa să revină la medic, şi până la urmă la calitatea de pacienți ai cabinetului stomatologic. Mai mult, protezele neadaptate sunt principala cauză pentru resorbţia severă a crestelor edentate.

Atâta timp cât există disponibil suficient os, aceşti pacienţi pot fi ajutaţi rapid şi uşor prin fixarea protezei de suportul realizat cu implanturi dentare SKY cu SKY Locator®.

Datorită înălţimii reduse şi diferitelor inserţii de retenţie, cu SKY Locator® poate fi adaptată nevoilor individuale ale fiecărui pacient, astfel încât proteza nu numai că este fixată cu siguranţă de suport dar poate fi scoasă şi repusă cu mare uşurinţă.

...
SKY temp

Baza ideală pentru protezarea temporară

Cererile pacienţilor pe estetică dentară au crescut considerabil în cursul ultimilor ani. Estetica numită şi "roşu-alb" este baza pentru îndeplinirea acestor cerinţe. Aceasta include, de asemenea, faptul că gingia este perfect formată în timpul fazei de vindecare şi / sau după descoperirea implantului.

Cu SKY temp vă putem oferi produsul perfect pentru a atinge acest obiectiv. Suprafaţa extrem de netedă contribuie perfect la modelarea / formarea sulcusului. Restaurarea temporară poate fi realizată în doar câteva minute, în combinaţie cu visio.lign.

Sulcusul perfect conformat cu SKY temp oferă cea mai bună premisă pentru restaurarea cu SKY esthetic line sau cu bonturi fabricate individual în laborator, bazate pe SKY uni.fit.

...
SKY esthetic line

Bonturi implanturi dentare optimizate chirurgical şi protetic

Cererea pacienţilor pe estetică dentară a crescut considerabil în cursul ultimilor ani. Bonturile speciale SKY esthelic line, fac ca munca necesară îndeplinirii acestor cerinţe să fie cu mult mai uşoară. Cerinţele, nu totdeauna convergente, ale chirurgilor implantologi şi tehnicienilor dentari, trebuie să fie îndeplinite prin aducerea la un numitor comun a acestora:

  • Tehnicienii dentari doresc să aibă un abutment care poate fi foarte uşor individualizat, prelucrat adânc în sulcusul periimplantar pentru a asigura estetica perfectă.
  • Chirurgii implantologi doresc să aibă un abutment care oferă spaţiu mare vertical şi orizontal pentru fixare gingivală.

Cu SKY esthelic line, ambele cerinţe au fost satisfăcute cu doar patru bonturi, prin combinaţia formelor concave şi convexe. În plus, bonturile SKY esthelic line oferă o suprafaţă specială cu microrelief pentru faţa mucozală, optimizată pentru ataşamentul gingival.

...
SKY uni.fit

Bont individual fabricat în laborator

Bonturile individuale sunt luate în considerare ca soluţie optimă pentru a îndeplini cerinţele tot mai mari ale pacienţilor faţă de restaurările pe implant. Cu SKY uni.fit, oferim soluţia care permite ca fiecare laborator să fabrice bonturi individuale pentru sistemul de implant SKY cu beneficiile materiale care decurg din manopera efectuată de tehnician.

Montantul din titan fabricat industrial creează baza necesară conexiunii de precizie dintre implant şi bont. Manşonul de plastic uşurează munca pentru laborator şi face posibil ca toate metodele de fabricaţie să fie folosite:

  • CAM sau CAD / CAM.
  • Copiere prin frezare.
  • Tehnica sinterizării.
  • Tehnica supraturnării.

Chiar şi atunci când vine vorba de selectarea materialelor, toate opţiunile sunt disponibile pentru laborator - de la zirconiu până la titan sau aur.

...
SKY UVE

Fără tensiuni, eficient, estetic

Tot mai mulţi pacienţi doresc să primească restaurări fixe. Frecvent, aceşti pacienţi nu sunt în măsură să asigure o îngrijire adecvată unor astfel de punţi şi prin urmare, au nevoie de restaurări parţial detaşabile.

SKY UVE oferă posibilitatea de a fabrica restaurări parţial detaşabile, fără stres mecanic, utilizând un sistem modular care permite economisirea de timp considerabil în procesul fabricării în laborator folosind reţinerea cu şurub lateral.

Cimentarea scheletului în situ, intraoral, reprezintă garanţia că lucrările de restaurare se potrivesc pasiv şi durabil chiar şi pentru restaurări de mare anvergură.

Un alt avantaj este acela al unui preţ ce poate ţine seama de posibilităţile financiare ale pacientului atunci când se selectează materialul pentru scheletul metalic, deoarece toate materialele - inclusiv zirconiul, titanul, aurul şi alte metale preţioase pot fi folosite.

Estetica perfectă poate fi obţinută în combinaţie cu faţetele prefabricate visio.lign indiferent de materialul din care este realizat scheletul