Bredent Medical Romania implanturi dentare, tehnica dentara Bucuresti

Sistemul de implant din titan miniKY

...
miniSKY Implant System

Dinţi ficşi chiar şi pentru pacienții care au un suport osos atrofiat

Consumul ridicat de cremă adezivă pentru proteze arată că în numeroase cazuri, acestea nu se adaptează într-un mod corespunzător. De cele mai multe ori, acest lucru nu poate fi atribuit calității protezei ci mai degrabă resorbţiei osoase, într-un număr în creştere de cazuri şi schimbărilor asociate ţesuturilor moi (gingiilor). Numeroşi pacienţi cu proteză dentară au renunţat să îşi mai viziteze medicul dentist, deşi ei suferă în mod considerabil, deoarece aceştia nu au încredere într-o soluţie permanentă.

Utilizarea de implanturi dentare mini1SKY vă permite să oferiţi acestor pacienţi îmbunătăţirea considerabilă a calităţii vieţii într-o manieră simplă şi fără intervenţii chirurgicale majore.

miniSKY sunt implanturi dentare cu diametru redus, dar care beneficiază de succesul osteointegrării garantate de suprafaţa osseo connect®.

...
miniSKY FRP Implant System

miniSKY FRP - ideale pentru succesul planificării implantării

Fixarea precisă, reproductibilă a şablonului pentru stabilirea poziţiei implanturilor pe model sau în situ este precondiţia succesului deplin al planificării 3D şi apoi a implantării propriu-zise pe un maxilar edentat. Pentru această problemă delicată, a lipsei reperelor pe un maxilar edentat, bredent are o soluţie - fixarea a 3 implanturi mini1SKY FRP (FRP - fixed reference points) oferind astfel exact aceste repere printr-o minimă invaziune chirurgicală.

Astfel inserate, fără a fi nevoie de intervenţii chirurgicale de amploare, asigură o fixare sigură a şablonului datorită capului sferic. În acest fel se asigură că datele protetice ale şablonului pentru scanare 3D furnizează valori exacte pentru planificarea implantului, care pot fi transferate cu precizie la şablonul de foraj. Mai mult, modelul de foraj poate fi îndepărtat în timpul intervenţiei chirurgicale şi apoi reataşat.

Proteza dentară pe care pacientul o poartă înainte de începerea tratamentului cu implanturi dentare, poate fi fixată cu implanturi de planificare mini1SKY FRP pentru a ajuta pacientul să se bucure de beneficiile acestui tratament de la bun început.