Amis Art Design - Rulouri exterioare, jaluzele verticale si orizontale, rolete, Bucuresti

Plase antiinsecte

...
PLASE ANTIINSECTE TIP PLISSE

Reprezinta cel mai nou produs in domeniul de protectie antiinsecte.

Au un sistem simplu de culisare, fara mecanisme pretensionate iar sita in sine prezinta un model plisat, tip armonica.

Sunt mai fiabile si mai usor de utilizat fata de precedentele lor de aceea castiga teren considerabil. Se pot utiliza atat in spatii de birouri cat si in intimitatea propriei locuinte.

Plasele tip plisse vin ca o solutie la inchiderea spatilor mari de acces unde plasele tip rulou nu se puteau monta datorita dimensiunilor mari. Sunt recomandate in special usilor de acces in terase sau balcoane.

Profilul este din aluminiu in diferite culori (alb, maro, gri antracit, imitatie lemn) iar sita este din fibra de sticla.

...
PLASE ANTIINSECTE TIP BALAMA

Sunt plasele clasice, montate pe balamale si cu sistem de prindere prin clipsare.

Sunt printre cele mai folosite sisteme antiinsecte de pe piata datorita raportului calitate – pret excelent. Prezinta usurinta in montaj iar intretinerea lor este extrem de usoara putand fi scoase din balamale si introduse in casa pentru spalare.

Sunt confectionate cu profil din aluminiu in diferite culori (alb, maro, gri antracit, imitatie lemn)iar sita este din fibra de sticla.

 

...
PLASE ANTIINSECTE TIP RULOU

Reprezinta un sistem mai nou pe piata pentru protejarea incaperilor impotriva insectelor.

Plasele tip rulou prezinta o caseta in partea de sus in care se strange plasa, care se monteaza pe tamplarie iar in laterale au ghidaje de culisare.

Actionarea este pe baza unui arc pretensionat iar deschiderea / inchiderea plasei se face cu ajutorul profilului de tragere pe care sunt montate manere si un snur pentru facilitarea tragerii.

Caseta, ghidajele si profilul de inchidere este din aluminiu in diferite culori (alb, maro, gri antracit, imitatie lemn) iar sita este din fibra de sticla.

Inchiderea se face prin imbinarea profilului de inchidere de la baza sitei cu cel montat in partea de jos a tamplariei iar ghidajele sunt prevazute cu perii pentru etansare. Pentru fixarea plasei in pozitia inchis, plasa este prevazuta in partea inferioare cu un profil cu cioc care asigura o inchidere perfecta.