Amis Art Design - Rulouri exterioare, jaluzele verticale si orizontale, rolete, Bucuresti

Jaluzele verticale

In primul rand ne-am asigurat ca avem ferestre destul de mari si transparente care sa ne asigure o luminozitate excelenta casei, cu vedere cat mai spectaculoasa si izolate termic si fonic asa cum trebuie, pentru ca apoi sa ne gandim cum le putem acoperi, pentru a nu ispiti privirile curiosilor.

Daca va doriti cea mai simpla metoda pentru acoperirea ferestrelor, va indicam jaluzelele verticale. Sunt usor de manevrat si pot fi executate dintr-o singura culoare sau mai multe, in functie de dorintele dumneavoastra.

Materialele din care sunt confectionate vin intr-o gama variata de textile – poliester simplu, cu insertie de fir de matase sau fibra de stricla si intr-o gama extinsa de culori – uni, cu modele sau dungi iar dumneavoastra va puteti alege combinatia dorita. Sina de sustinere este confectionata din aluminiu extrudat.

Calitatile jaluzelelor verticale nu o reprezinta doar gama variata de culori ci si usurinta montajului, fiabilitatea mare pe care o prezinta, intretinerea usoara cat si accesibilitatea pretului.

Toate aceste calitati fac din jaluzelele verticale piese indispensabile confortului dar si unelte importante pentru decoratiunile interioare.

 

Galerie foto
  • ...
  • ...