Amis Art Design - Rulouri exterioare, jaluzele verticale si orizontale, rolete, Bucuresti

Rulouri exterioare

Alte avantaje ar fi protectie solara, protejarea intimitatii, design modern si placut. Datorita materialelor din care sunt confectionate – aluminiu – au o durata de viata mare daca sunt utilizate si intretinute corespunzator.

Rulourile confectionate de societatea noastra sunt din aluminiu (caseta, ghidaje, lamela terminala, capace laterale).

Lamele sunt umplute cu spuma poliuretanica, aducand astfel un plus de protectie termica produsului.  Au inaltimea de 39mm iar grosimea lor este de 9mm.

Sunt disponibile intr-o varietate de culori pentru a nu strica designul locuintei dvs – alb, maro inchis, maro deschis, gri antracit, gri argintiu, stejar auriu, nuc, mahon, venghe.

Actionarea rulourilor se poate face atat manual (snur, panglica, arc pretensionat, manivela) cat si electric (motor cu buton sau motor cu telecomanda).

Rulourile aplicate se monteaza pe tamplaria existenta.

Exista posibilitatea incorporarii plasei de tantari la rulouri devenind astfel un produs „2in1”. In cazul in care exista plasa de insecte la ferestre, acestea se dau jos in vederea montarii rulourilor exterioare.  De aceea se recomanda optarea pentru cel mai potrivit produs – rulouri exterioare cu plasa de insecte incorporata.

 

Galerie foto
  • ...