Amis Art Design - Rulouri exterioare, jaluzele verticale si orizontale, rolete, Bucuresti

Rolete textile

...
ROLETE TEXTILE VELUX

Sunt rolete special executate pentru ferestre de mansarda originale Velux.

Sunt asemanatoare cu roletele cu caseta si cele cu arc.

Actionarea lor este pe baza unui arc pretensionat. Asemenea roletelor premium cu arc, si acestea pot fi oprite in orice pozitie dorita.

Actionarea se face manual tragand de contragreutate in sus sau in jos. Cand ati dus roleta unde doriti, blocati roleta cu ajutorul opritorilor din capetele contragreutatii

...
ROLETE TEXTILE STANDARD

Cele mai simple rolete utilizate pentru decorarea spatiilor interioare.

Aceste rolete prezinta un ax in partea de sus pe care se infasoara  materialul textil. Sunt actionate cu un mecanism cu lant. Pentru a evita desfasurarea totala a materialului de pe ax si riscand sa se dezlipeasca de pe ax, se utilizeaza doi opritori pe lantul de actionare – unul pe sensul de urcare si unul pe sensul de coborare.

Roletele standard se pot monta atat pe tamplarie cat si pe perete sau tavan.

Mecanismele de prindere si lantul de actionare pot veni in doua culori – alb sau maro.

La aceste rolete exista variante optionale pentru fixarea lor in cazul geamurilor oscilobatante – fixare cu magnet pe contragreutate, fixare cu ghidaj pe sfori laterale sau chiar aplicare ghidajelor laterale tip „C”.

 

...
ROLETE TEXTILE CU CASETA SI GHIDAJ

Roletele cu caseta si ghidaj au un aspect modern, aducand un plus de eleganta si stil locuintei dumneavoastra.

Caseta acestor rolete ascunde axul pe care ruleaza materialul. Materialul textil se strange in aceasta caseta, fiind astfel mai protejat.

Casetele si ghidajele vin in nuante standard de alb sau maro sau in culori care imita lemnul – nuc, mahon, stejar auriu sau venghe pentru a completa perfect aspectul ferestrelor dvs. Capacele laterale si lantul de actionare pot fi albe sau maro. In cazul casetelor imitatie de lemn, lantul si capacele laterale vor fi maro.

Roletele cu caseta si ghidaj se monteaza exclusiv pe tamplarie. Caseta va fi montata deasupra sticlei iar ghidajele in lateralele sticlei. Panza culiseaza in interiorul baghetelor.

La fel ca roletele standard si cele cu caseta si ghidaje sunt actionate cu un mecanism cu lant. Pentru a evita desfasurarea totala a materialului de pe ax si riscand sa se dezlipeasca de pe ax, se utilizeaza doi opritori pe lantul de actionare – unul pe sensul de urcare si unul pe sensul de coborare.

...
ROLETE TEXTILE CU CASETA PREMIUM SI ARC

Sunt foarte asemanatoare cu roletele cu caseta si ghidaj. Diferenta consta in inlocuirea actionarii cu lant cu actionarea cu arc pretensionat iar ghidajele laterale nu sunt plane ci in forma de „C”.

Datorita ghidajele, nu mai sunt conditionate de aplicarea pe baghetele tamplariei ci pot fi montate chiar si pe perete.

Aceste rolete prezinta avantajul montarii pe plan inclinat, materialul ramanand intins si putand fi oprite in orice pozitie dorita, chiar si la mijlocul ferestrei.

Sunt recomandate in special ferestrelor de mansarda care nu sunt Velux originale.