American Ballroom locatii nunta Bucuresti

American Ballroom Pantelimon

...
Salonul Las Vegas

Cu o suprafată totală de 300 mp si o capacitate de 170 de locuri la mese, Salonul Las Vegas este locul unde stilul, luxul si rafinamentul se îmbină armonios într-un spatiu special conceput pentru organizarea unor evenimente memorabile

...
Salonul Chicago

Cu o suprafată totală de 220 mp si o capacitate maximă de 100 de locuri la mese, Salonul Chicago răspunde tuturor clientilor care ne aleg pentru evenimentul special din viata lor, cu o vastă experientă organizatorică, atentie sporită asupra tuturor detaliilor si servicii profesioniste.

...
Salonul Los Angeles

Cortul de evenimente Los Angeles, cu deschidere directă către American Garden si o suprafată de 350 mp, este locul ideal pentru o petrecere de vară, elegantă si rafinată. Cortul de evenimente Los Angeles, poate găzdui, de asemenea, si evenimente corporate (petreceri de firmă, lansări produse, gale, seminarii etc.).   Cortul de evenimente Los Angeles pune la dispozitia clientilor bucătărie proprie, echipată si utilată la cele mai înalte standarde, oferind clientilor meniul potrivit oricărui tip de evenimente.

...
Salonul Miami

Salonul Miami este locul unde stilul, luxul si rafinamentul se îmbină armonios într-un spatiu special conceput pentru organizarea evenimentelor memorabile. Cu o suprafată totală de 300 mp si o capacitate maximă de 170 de locuri la mese, salonul nostru răspunde tuturor clientilor care ne aleg pentru evenimentul special din viata lor, cu o vastă experientă organizatorică, atentie sporită asupra tuturor detaliilor si servicii profesioniste.   Ambianta rafinată si personalul prietenos sunt doar câteva dintre atuurile Salonului Miami. Pe lângă acestea, ne recomandă o ofertă variată de meniuri, pentru toate gusturile si bugetele, si la cele mai înalte standarde, suita de servicii complementare si, nu în ultimul rând, dorinta de-a vă împlini visul.

...
Salonul Hollywood

Cu o suprafată totală de 500 mp, Salonul Hollywood este locul unde stilul, luxul si rafinamentul se îmbină armonios într-un spatiu special conceput pentru organizarea unor evenimente memorabile.   Salonul Hollywood pune la dispozitia clientilor o cameră special echipată pentru miri si/sau invitati. Totodată, bucătăria proprie, echipată si utilată la cele mai înalte standarde, va oferi clientilor meniul potrivit oricărui tip de evenimente.

...
Salonul New York

Cu o suprafată totală de 300 mp si cu o capacitate maximă de 130 de locuri la mese, Salonul New York oferă un spatiu special conceput pentru organizarea evenimentelor de amploare si, totodată, de clasă. Salonul New York este locul în care stilul, luxul, rafinamentul si eleganta se îmbină armonios, transformând un simplu eveniment într-unul memorabil.   Salonul New York pune la dispozitia clientilor o cameră special echipată pentru miri si/sau invitati. Totodată, bucătăria proprie, echipată si utilată la cele mai înalte standarde, va oferi clientilor meniul potrivit oricărui tip de evenimente.