American Ballroom locatii nunta Bucuresti

American Ballroom Pipera

...
Lounge Room

Cele două saloane din cadrul American Ballroom Pipera sunt deservite de un spatiu de primire de 150 mp, versatil si elegant. Acesta poate constitui locul ideal pentru organizarea unor evenimente restrânse, într-o atmosferă intima si caldă sau locul în care îti primesti invitatii la nuntă sau la petrecere.

 

Zona de socializare, decorată în nuante de negru si rosu, este pusă în valoare cu rafinament prin fotoliile si canapelele elegante si beneficiază de o strălucire aparte, astfel că orice petrecere organizată aici oferă o atmosferă unică, elegantă si sofisticată.

...
Salonul Royal

Dacă la nunta sau la evenimentul pe care vrei să le organizezi vei avea un număr mare de invitati, salonul Royal Pipera din cadrul American Ballroom Pipera reprezintă cea mai bună alegere.

 

Cu o suprafată totală de 550 mp, salonul Royal poate sustine o petrecere cu până la 400 de invitati si este special conceput pentru organizarea evenimentelor de clasă, oferind o experientă de neuitat.

Designul elegant în alb, negru si auriu, cu elemente geometrice spectaculoase, realizate din oglinzi, este pus în valoare de corpurile exclusiviste de iluminat, create din sticlă albă si cristale.

 

De asemenea, structura sălii este de tip open space, fără stâlpi interiori de sustinere, asa că poti aranja invitatii exact cum vrei tu, astfel încât acestia să beneficieze de cea mai bună vizibilitate!

...
Salonul Glamour

Salonul Glamour oferă o ambiantă caldă, rafinată si elegantă, potrivită oricărui tip de evenimente cu un număr mediu de participanti. Având o suprafată totală de 260 mp, încăperea are o capacitate de la 100 la 160 locuri la mese si poate constitui locul ideal pentru o nuntă de vis.

Cu un concept regal, salonul este decorat în stilul clasic, predominante fiind culorile alb, albastru si auriu. Decoratiunile rafinate si oglinzile de pe peretii laterali creează o atmosferă luxoasă, dar intimă. Corpurile de iluminat, realizate special pentru acest spatiu, transformă serile într-un curcubeu de reflexii si de străluciri. Un alt element decorativ, plasat în spatele mesei de prezidiu, este reprezentat de o oglindă uriasă, încadrată de coloane si de usile de acces - acest spatiu devenind astfel principalul punct de interes al interiorului.