American Ballroom locatii nunta Bucuresti

American Ballroom Militari

...
Salonul Style

Cu o suprafa?ă de 200 mp, un design modern si o capacitate de până la 100 de persoane, salonul Style Militari este ideal pentru evenimente mai restrânse, dar distinse.

 

De la modern la clasic, de la social la corporatist, stilul salonului este adecvat oricărui gen de eveniment. Gama cromatică aleasă de această dată este una caldă, ce combină nuante de auriu si alb cu negrul mochetei.

 

Structura salonului American Ballroom Militari este de tip open space, fără stâlpi interiori de sustinere, asa că poti aranja invitatii la nunta sau la botez exact cum vrei tu, astfel încât acestia să beneficieze de cea mai bună vizibilitate!

...
Salonul Luxury

Dedicat evenimentelor intime, unde numărul participantilor nu depăseste 150 de persoane, salonul Luxury Militari se întinde pe o suprafată de 240 mp si este locul în care stilul, rafinamentul si romantismul se îmbină armonios.

 

Culorile dominante sunt alb si turcoaz, îndulcite pe alocuri de tonurile aurii ale detaliilor minutios plasate. Amplasamentul mesei de prezidiu este scos în evidentă de o oglindă de mari dimensiuni, iar corpurile de iluminat, cu patină de bronz si auriu, te duc cu gândul la timpuri îndepărtate, romantice, pretioase.

 

Cadrul impecabil, personalul de exceptie si serviciile de cea mai bună calitate asigurate de American Ballroom Militari constituie ingredientele pentru o nuntă de succes, un eveniment social, corporatist sau familial de except?ie.

...
Salonul Elegance

Cel mai nou salon American Ballroom Militari are o suprafată de 420 mp si o capacitate de până la 190 de persoane si este proiectat fără stâlpi interiori, astfel că invitatii se văd între ei, iar aranjatul meselor se poate face după bunul tău plac.

 

Decorul rafinat recomandă salonul Elegance Militari drept cadrul potrivit oricărui tip de evenimente, de la o nuntă clasică la un botez sau o petrecere corporate. Designul exceptional, completat de facilitătile si serviciile oferite, contribuie la organizarea unui moment unic pentru fiecare dintre clientii nostri. Albul, negrul si auriul sunt culorile folosite pentru decor, un element spectaculos constituindu-l peretele placat integral cu oglinzi.