American Ballroom locatii nunta Bucuresti

Meniu Botez II

Pachet Welcome

  • Mix de covrigei sarati si mix de alune;
  • Fructe pe masa, frumos aranjate;
  • Sampanie – servita la tort;

Aperitiv - de pofta buna

  • Tarta Caprese;
  • Tarta cu salata de telina si marar cu creveti;
  • Trandafir din salam de sibiu;
  • Mozaic de foie gras cu Calvados si jeleu de mere;
  • Crema de brânza cu pesto de busuioc;
  • Tarta cu icre de crap;
  • Gelatina de pasare cu fructe de padure;
  • Grisina cu prosciutto crudo;
  • Chiftelute de porc;
  • Aspic de curcan;
  • Mix de masline / legume.

Peste delicios

  • File de Pastrav în crusta palermitana;
  • Servit cu legume sote si sos lemon butter;

Friptura aromata

Trio de:

  • muschi de porc împanat;
  • piept de pui si tarta cu spanac;
  • cartofi la cuptor parfumati cu rozmarin.

Bauturi racoritoare

  • Pepsi, Pepsi Light, Mirinda, 7 Up;
  • Prigat de mere, Prigat de portocale;
  • Lipton Ice Tea piersica, Lipton Ice Tea lamâie;
  • Apa tonica Evervess;
  • Apa plata, Apa minerala;

Cafea si specialitati cafea

  • Espresso, Espresso fara cofeina, Cappucino;
  • Lapte pentru cafea, zahar alb, zahar brun, zaharina.

Bauturi alcoolice

  • Vinuri – Producator: Via Viticola – Sarica Niculitel – Aniversarium Alb (cupaj de soiuri albe, cu Aligote)– Aniversarium Rose– Aniversarium Rosu
  • Whisky – Jhonnie Walker Red Label, Ballantine ’s , Passport, Jeam Beam, J&B;
  • Crema de Whisky – Carolans Irish Cream
  • Martini – Alb si Rosu
  • Campari si Gin
  • Vodka – Skyy, Wyborowa;
  • Long drinks – Gin tonic, Campari Orange, Vodka Cola, Cuba Libre.

Open Bar – consum nelimitat pentru meniurile de bauturi.

În pretul meniului sunt incluse

  • Degustarea meniului – inclusa (recomandata);
  • Wedding Planner – Organizator evenimente;
  • Aranjamente sala – fete de masa, servetele – toate din brocart;
  • Aranjamente florale (15 nuante) pe fiecare masa, inclusiv cea de prezidiu;
  • Numere de masa si meniuri;
  • Casuta de dar – Opis invitati;

Bucatele sunt preparate în ziua evenimentului de bucatari specialisti, în bucataria proprie. 

Nu percepem taxe: de dop, chirie pentru salon, nu impunem ora de începere si finalizare a evenimentului. TVA-ul este inclus. Platesti doar ce ai consumat/comandat si semnat în contract. Nimic mai mult.

Pretul meniului difera în functie de:

  • Numarul invitatilor. Pentru ca este în avantajul dvs. sa aveti preturi mai mici, la un numar mai mare de invitati.
  • Ziua evenimentului. În zilele de duminica avem oferte mai bune decât sâmbata.
  • Luna în care se face evenimentul. În sezon sau în afara sezonului.

Vrei pretul corect si avantajos pentru evenimentul tau?

  • Completeaza formularul de rezervare în câteva secunde;
  • Suna sau poti folosi butonul de WhatsApp.

Managerul locatiei îti va trimite oferta detaliata.

Galerie foto
  • ...