Amaryllis by Laura - Aranjamente florale, buchete evenimente Bucuresti

9. Sarbatori

...
Valentine's Day

Va puteti imagina o zi a iubirii sarbatorita altfel decat cu buchete din trandafiri rosii si / sau accesorizate cu inimioare si ursuleti de plus ? Pregateste-te din timp sa-i oferi partenerei/ lui o surpriza deosebita si daca nu stiti cum sa procedati, va asteptam pe la noi cu idei sofisticate si sfaturi indraznete si puteti fi sigur ca nimeni nu se va simti mai iubit/a si mai apreciat/a decat persoana caruia ii veti oferi toata atentia Dumneavoastra.

...
1 si 8 Martie

Zilele de 1 si 8 martie sunt sinonime cu sosirea primaverii si chiar fara nici un motiv simti nevoia de a oferi flori persoanelor dragi. De 1 martie nici un martisor nu poate trece neobservat daca este insotit de o floare proaspata si inmiresmata sau de 8 martie nici o femeie nu ar trebui sa nu primeasca cel putin un buchet de flori de la cei apropiati.

...
Paste

Frumusetea si importanta Sfintelor Sarbatori de Pasti trebuie sa se regaseasca si in aranjamentele pe care le pregatiti pentru a sarbatori aceasta zi cum se cuvine. Daca aveti invitati la masa sau daca mergeti in vizita, surprindeti-i pe cei dragi nu doar cu minunate preparate gastronomice ci si cu un aranjament floral cu motive pascale care sa aduca un suflu primavaratic si incarcat de simboluri spatiului in care sarbatoriti sau mesei traditionale pe care o serviti cu familia in aceasta zi minunata

...
Craciun si Revelion

Tuturor ne face placere sa impodobim bradul de Craciun sau sa ne decoram spatiul cu ornamente specifice... Cand insa timpul nu va permite sa o faceti sau spatiul / spatiile pe care doriti sa le decorati sunt spatii publice (magazine, reprezentante, restaurante, hoteluri ) atunci va trebui sa apelati la niste decoratori specializati. Ati nimerit bine ! Avem o echipa de decoratori tineri, entuziasti care pot transforma orice locatie intr-un taram de basm si care in functie de solicitarile Dumneavostra pot aborda aceste decoratiuni si intr-un mod mai neconventional si adaptat spatiului care urmeaza a fi amenajat.