Amaryllis by Laura - Aranjamente florale, buchete evenimente Bucuresti

5. Aranjamente interior

Aranjamente mese invitati
In functie de locatie si stilul decoratiunilor puteti alege pentru mesele invitatilor niste aranjamente florale deosebite. Acestea pot fi simple, la baza mesei sau pe suporti speciali din fier forjat, vaze inalte de sticla mata/ transparenta, cuburi sau cilindri. Florile se aleg in functie de sezon, de stilul locatiei (elegant/rustic,exotic ) si mai nou, acestea se pot combina cu fructe pentru un plus de savoare dar si de originalitate!!! ..
Aranjamente masa prezidiu
Masa la care stau asezati mirii este de obicei .masa care se decupeaza cel mai bine in spatiul petrecerii.De accea, trebuie decorata diferit fata de celelalte mese. Aranjamentul floral nu trebuie sa fie neaparat diferit ca si tipuri de flori ci doar ca forma. Pentru o masa de 8 persoane ati putea alege un aranjament floral central, mai lung, deloc inalt si curgator intr-o cascada de verdeata si pentru alte doua aranjamente florale asezate pe colturile mesei. Pentru o masa de 4 persoane p..
Aranjamente Biserica
Indiferent de ritul in care are loc casatoria, ortodox/catolic/anglican etc, ceremonia religioasa este poate cea mai importanta parte a nuntii. Una dintre cele mai frumoase aparitii ale miresei la bratul tatalui/nasului are loc la Biserica si mai ales daca paseste pe un culoar strajuit de flori! Aranjamentele florale destinate acestei ceremonii se pot executa pe suporti drapati in valuri de organza sau pe coloane albe, asezate astfel incat sa formeze un culoar. Aceste aranjamente se po..