Amaryllis by Laura - Aranjamente florale, buchete evenimente Bucuresti

1. Nunta

...
Buchet mireasa

BUCHET MIREASA Buchetul de mireasa poate avea orice forma, tipuri de flori sau culoare atata vreme cat este in deplina concordanta cu rochia, dar mai ales acest buchet trebuie sa reflecte personalitatea celei care-l poarta! O rochie simpla care urmeaza linia corpului se asorteaza perfect cu un buchet rotund compact cu un contur din verdeata fina, cu cozile mai lungi si legate cu panglici delicate. O rochie ampla, bogat decorata se asorteaza cu un buchet prelung, accesorizat cu perle, pene, cristale, etc. Consilierii nostri va pot ajuta cu sfaturi si idei, va pun la dispozitie cataloage cu diferite modele astfel incat alegerea buchetului devine pur si simplu o placere!

...
Buchet Nasa

Inainte de toate, acesta trebuie sa fie in ton cu buchetul miresei si asortat la tinuta pe care o poarta nasa. Acest buchet trebuie sa vina in completarea tinutei ca un accesoriu pretios sau ca o bijuterie. Evitati clasicul buchet rotund din trandafiri rosii si aveti curaj in a alege un buchet mai indraznet care sa sparga tiparurile clasice.

...
Buchete domnisoare de onoare, bratari, coronite

Pentru d-rele de onoare se pot comanda diverse aranjamente florale tinand cont de tinutele pe care le vor purta, dar si de varsta lor. Pentru d-rele de onoare care nu depasesc 10 ani recomandam coronite sau bratari din flori mici si medii ca dimensiune, care nu le incomodeaza. Pentru d-rele de onoare ce depasesc varsta de 10 ani, va recomandam buchete mici rotunde si legate cu panglici satinate, asortate sau un aranjament sub forma de sfera, gen poseta.

...
Lumanari

Lumanarile pentru cununia religioasa trebuie sa fie in armonie cromatica si din aceleasi flori folosite in buchetul miresei.Aranjamentele florale pot fi sub forma de sfere cu ghirlanda de verdeata, pot fi prelungi sub forma de cascada sau ghirlande de flori in spirala.

...
Cocarde

COCARDE Recomandam ca florile de pus in piept sa fie naturale pentru ca astfel vor avea un efect deosebit. Mirele primeste o floare din buchetul miresei, nasul din buchetul nasei, parintii si cavalerii de onoare cate o floare deschisa la culoare si daca doriti si pentru restul invitatilor se pot face cocarde naturale din minitrandafiri sau se pot oferi sub forma unor buchetele atasate servetelor la masa, evitand astfel perforarea hainelor.

...
Aranjamente masini

Chiar daca ati inchiriat o limuzina sau daca va deplasati cu masina proprie, un aranjament floral simplu si delicat va conferi masinii un aer nuptial. Aceste aranjamente se executa intr-un suport special cu ventuza ce se monteaza pe capota masinii sau puteti opta pentru niste aranjamente tip coronite / buchetele atasate de oglinzi si accesorizate cu funde lungi satinate.