Amaryllis by Laura - Aranjamente florale, buchete evenimente Bucuresti

7. Aranjamente exterior

...
Aranjamente scari

Daca locatia unde sarbatoriti evenimentul se afla situata la etaj sau daca aveti o scara aflata la intrare acesta se poate decora cu aranjamente florale si drapaje cu tull sau luminite. Fie pur si simplu pentru a completa decoratiunile de sala, fie pentru a acoperi diverse portiuni de scara inestetice, fie pentru a ? incalzi ? o balustrada din inox, aceasta decoratiune se asorteaza perfect cu niste boluri cu lumanari asezate pe trepte.

...
Aranjamente mese sprijin

In locatiile care dispun de terase & gradini exista de obicei (sau se pot inchiria) mese de cocktail. Participantii la un eveniment deseori ies pentru o plimbare sau pentru o discutie pe terasa. Aceste mese le confera un sprijin dar in acelasi timp trebuie sa le confere si o priveliste placuta. Niste aranjamente florale micute, simple sau executate pe suporti balante cu lumanari completeaza atmosfera eleganta a oricarui eveniment.

...
Alte aranjamente exterioare

Deseori exterioarele locatiilor nu sunt suficent decorate sau deloc. In serile calde de vara, terasele sau gradinile sunt minunate pentru o discutie linistita sau pentru o simpla plimbare. Daruiti invitatilor un décor de poveste si cu siguranta calitatile Dumneavoastra organizatorice si artistice nu vor trece neobservate.