Grup Expert Mobinstal - Case si constructii din lemn, Bucuresti

Preturi suplimentare si alte informatii

Va prezentam alte optiuni pe care le puteti adauga casei dvs.

1.FundatiaSe poate opta pentru o fundatie continua pana la adancimea de inghet   cu o talpa de 50X50 cm urmata de cuzineti  armati – cu armatura realizata din plasa sudata Ø6 asezata vertical  si care se inchide cu o grinda armata de 25X25 cm . Elevatia in latime de 30cm se inchide cu placa armata de 10 cm.Pret fundatie continua cu talpa de 50×50 si elevatie armata de 60x30cm cu placa simplu armata de 10cm  – 90 euro/mp.Optional putem realiza si suprainaltarea fundatiei  (realizata din beton B150 de 30cm)  la un pret suplimentar de  19 euro/mp construit.

2. Preturi pentru amenajari exterioarea. Executie trotuare pe contur casa in latime de 80cm , armate cu plasa Ø6, in grosime totala de 10cm – 36 euro/mpb. Executie rigole –  49 euro/mp3. Preturi pentru realizarea teraselor si balcoanelora. Executie terase acoperite  –  fara fundatie –  99 euro/mp–   cu fundatie     – 149 euro /mpb. Executie balcoane  – acoperite –  176 euro /mp–  neacoperite  –  112 euro/mp

Terasele si balcoane acoperite (structura)– fundatie–  sapa– gresie de exterior antiderapanta, cu plinta– mana curenta si balustri din brad finisat si lacuit.

Terase acoperite (structura)– fundatie– sapa– gresie de exterior antiderapanta, cu plinta– mana curenta si balustrii din brad finisat si lacuit– lemn aparent din brad finisat si lacuit– membrana de protectie– invelitoare – Tegola (sau tip Tegola).

Balcoane acoperite (structura)– sapa– mana curenta si balustrii din brad finisat si lacuit– gresie de exterior antiderapanta, cu plinta– lemn aparent din brad finisat si lacuit– membrana de protectie– invelitoare – Tegola (sau tip Tegola).

3.IzolatiaOptional densitatea poate fi majorata pana la 65 kg/m3 la un pret suplimentar de 19 euro/sac injectat.

4.Podul caselorDe regula, casele sunt prevazute cu un pod de 1,2 m inaltime liber, neamenajat.Suprainaltarea podului se poate face cu 0,4 si 0,8m –  cu si fara amenajare interioara a acestuia.Pentru  suprainaltarea de 0,4 m (inaltimea finala – 1,6 m), costurile sunt de 9,9 euro/mp.Pentru suprainaltarea podului cu 0,8m (inaltimea finala – 2 m) , costurile sunt de 19,8 euro/mp

Amenajarea podului cu OSB de 8mm si vata minerala  de 10 cm costa 41 euro/mp amenajat.

5.Ministatia de epurare este produsa de firma Valrom si este dimensionata pentru a fi folosita  pentru 4 persoane.

6.Caminul de hidrofor are dimensiunile 1,5 X 1,5 X 1m si contine doar hidroforul, fara alte elemente. Hidroforul se va dimensiona in functie de necesitatile locuintei.

GARANTIA oferita este de 10 ani pentru structura de rezistenta.

Termene si conditii

Desfasurator – situatii de  lucrari si plati

1. Avans – la semnarea contractului – 30%

2. Predarea prefabricatelor pentru parter si inceperea lucrarilor de executie a fundatiei – 20%

3. Finalizarea fundatiei, predarea integrala a prefabricatelor pe santier si executia structurii pentru parter – 20%

4. Montajul invelitorii, montajul termosistemului, izolatia peretilor interiori si exteriori, inchiderea peretilor interiori si exteriori cu OSB si executia instalatiilor electrice – 10%

5. Executia instalatiilor interioare, executie si montaj tamplarie interioara si exterioara – 10%

6. Montaj rigips, tencuiala inteioara si exterioara – 5%

7. Montaj parchet, gresie, faianta, obiecte sanitare, intrerupatoare, prize – 5%

Galerie foto
  • ...