Grup Expert Mobinstal - Case si constructii din lemn, Bucuresti

Finalizare casa

1.Montaj rigips de 9,5 mm grosime si finisajul acestuia la interiorul casei.Se va monta rigips antiumezeala in bucatarie si bai.Peretii sunt finisati cu var lavabil alb.

Structura finala a peretelui exterior:-tencuiala decorativa de 1,5mm;– termosistem de 10 cm – la cerere poate fi realizat si in alte dimensiuni, cu diferenta de pret aferenta;– placa OSB 10mm;– structura rezistenta 20 cm  realizata din lemn de rasinoase  asamblata nedemontabil cu cuie striate de 9 cm;– placa OSB 8mm;– placa rigips de 9,5 mm.

Structura finala a peretelui interior:– placa rigips de 9,5 mm;-placa OSB de 8 mm;– structura rezistenta 10 cm  realizata din lemn de rasinoase asamblata nedemontabil cu cuie striate de 9 cm;-placa OSB de 8 mm;– placa rigips de 9,5 mm.

2.Montaj rigips de 9,5 mm grosime la tavan si finisajul acestuia cu var lavabil.

3.Montajul gresiei, faiantei si obiectelor sanitare (acestea trebuie asigurate de client, doar montajul fiind inclus in pret)

4. Montaj parchet lamelar de 7 mm grosime in diferite nuante.Structura finala a planseului peste parter (de jos in sus):-grinzi transversale;-rigips;-grinzi longitudinale;-vata minerala;-scandura de 2 cm (pardoseala oarba);-sapa de 5-7 cm;-polistiren extrudat de 2 cm (numai in cazul in care se monteaza un sistem de incalzire prin pardoseala);-folie pentru parchet de 3-6 mm;-parchet de 7 mm.

5. Centrala termica pe gaz cu tiraj fortat tip Romstal si radiatoare, inclusiv montajul acestora.

Galerie foto
  • ...