Grup Expert Mobinstal - Case si constructii din lemn, Bucuresti

Oferta - Casa fara finisaje

Fata de faza anterioara, casa mai cuprinde in plus:

1. TermosistemulO izolatie termica efectuata corect la exteriorul cladirii impiedica formare condensului prin pozitionarea punctului de roua (0 grade C) in afara peretelui. Sistemul de termoizolare a fatadelor impiedica existenta unei diferente mari de temperatura intre perete  si aerul din incapere..In exteriorul casei, izolarea de face prin intermediul termosistemului. Descriptiv termosistemul montat la exteriorul cladirii se compune din  polistiren expandat. Materialul se obtine prin procesarea polistirenului expandabil – un produs petrochimic, densitate 15 kg/mc, grosime 100 mm de panoul de OSB existent pe peretele portant, cu bride speciale pentru lemn. Urmatorul strat este reprezentat de plasa de armare fibra de sticla, stratul de adeziv, amorsa si tencuiala decorativa de 1,4 mm. Optional (contra cost) se pot aplica lambriuri de lemn sau din PVC.

2. Izolatia interioara a peretilor este executata cu celuloza sau vata minerala.Dupa montajul panourilor sandwich de structura se realizeaza izolarea peretilor exteriori si interiori.Izolarea peretilor exteriori este realizata in varianta standard cu celuloza in densitate de 45kg/m3.Celuloza este un material superior celorlalte materiale de izolat, care asigura un confort termic si fonic sporit al locuintei dvs si, in plus, rigidizeaza structura peretilor locuintei dvs.Izolarea peretilor interiori se realizeaza cu saltele de vata minerala in grosime de 10 cm.

3. Inchiderea peretilor interiori si exteriori cu placa OSB de 8 mm grosime.

4. Tamplaria interioara si exterioara-Ferestrele sunt realizate din PVC alb sau colorat (in cazul celui colorat se va plati o diferenta de pret) si echipate cu geam termopan si sistem de etansare provenienta Germania;-Usile  interioare sunt tip Porta Doors;-Usa exterioara de la intrare este metalica.-Usi tip fereastra, din PVC, la iesirile pe balcoane;-Usa tip fereastra, dubla sau simpla, din PVC, la iesirile de terasa.

5. Pardoseala, este realizata la stadiul de sapa de 4-5 cm.

6. Instalatiile interioareCamera de baie si bucataria sunt dotate cu instalatii sanitare de alimentare cu apa si canalizare – realizate din PPR (polipropilena)  de 16 si 20 mm, unde se vor monta toate obiectele sanitare asigurate de client. Traseul de evacuare a apelor uzate este tot din PPR.Polipropilena reprezinta cea mai recenta solutie pe piata instalatiilor. Aceasta este un material plastic cu o duritate foarte mare. Grosimea tevii de polipropilena variaza de la cativa milimetri pana la aproape 1 cm pentru tevile de debit crescut.Garantia oferita pentru acest material poate fi de pana la 50 ani.

Mufele de conectorizare sunt tot de polipropilena, avand treceri catre conectorizarea cu nipluri de fonta sau alama. Mufele se lipesc la cald, fara a putea fi demontate ulterior. Principalul avantaj al acestor tevi este buna stabilitate in timp a materialului. Pentru instalatiile de incalzire avantajul este ca asigura si o izolare termica foarte buna.In aceasta faza toate conductele pentru instalatiile de alimentare cu apa si canalizare sunt montate, fara insa a se monta obiectele sanitare.

Instalatia de incalzireTraseele termice sunt din polipropilena fara insertie.Incalzirea se poate face si prin pardoseala, printr-un sistem de incalzire electric, care este mult mai eficient fata de sistemul clasic. In acest caz, diferenta de pret fata de sistemul clasic este de aprox. 600 euro la suta de mp de constructie desfasurata.In aceasta faza toate traseele pentru instalatia de incalzire sunt montate, fara montajul caloriferelor si a centralei termice.Instalatia electrica va fi realizata cu elemente de protectie la scurtcircuit si suprasarcina, iar toate elementele specifice constructiilor din lemn, intrerupatoare, becuri, lustre, aplice sunt asigurate de client.Instalatia electrica este realizata conform cerintelor beneficiarilor. Important de retinut este faptul ca instalatia electrica trebuie corect dimensionata pe consumul estimativ al viitoarei locuinte. Asfel trebuie prevazut un numar de circuite care sa asigure exploatarea fara probleme si in conditii de siguranta. In majoritatea incendiilor la constructiile pe structura de lemn principala cauza este  instalatia electrica dimensionata necorespunzator.Se foloseste cablu CYY-F din cupru (cu intarziere la propagarea flacarii), dimensionat de consumator. Sigurantele folosite sunt de 2 feluri: bipolare si diferentiale.

Sigurantele bipolare: ambii poli ai circuitului sunt protejati, in cazul folosirii acestora. In caz de defect al circuitului, acesta este complet izolat prin decuplarea sigurantei.Sigurantele diferentiale: spre deosebire de celelalte sigurante, acestea mai ofera o protectie in plus. Ea e capabila se decupleze circuitul atunci cand apare o diferenta de intensitate pe una din bornele deiesire. Deci pe aceasta siguranta apar doua valori esentiale. Prima reprezinta intensitatea maxima la care siguranta intrerupe circuitul (exact in acelasi mod ca sigurantele obisnuite), in plus (noutatea) mai apare si „Δ”(delta), care reprezinta diferenta maxima de intensitate admisa intre cele doua borne de iesire.Insatalatia are tablouri electrice distinct la parter si mansarda (daca exista).Se asigura circuite separate pentru consumatori mari cum ar fi: boiler electric, masina de spalat si aparat de aer conditionat.

7. Intrados streasina realizat din lambriu de lemn.

8. Jgheaburi si burlane montate la invelitoare.

9. Instalatii de curenti slabi: video, alarma, cablu TV, telefon.

 

Galerie foto
  • ...