Luxab - Camin de batrani Bucuresti

Ingrijire pe termen lung

Asistenta batrani pe termen lung
Din 2017, LUXAB ofera ingrijire de calitate compasionala in unitatea noastra de peste 100 de paturi. Caminul de batrani de ingrijire pe termen lung ofera un program special conceput pentru rezidentii geriatrici cu afectiuni complexe din punct de vedere medical, care necesita asistenta medicala zilnica.

 
Camin de batrani cu supraveghere permanenta
Azilul de batrani LUXAB este unul dintre principalii lideri in furnizarea de servicii de ingrijire medicala de calitate pentru persoanele care nu se pot ingriji singure din Bucuresti. In general, rezidentii care necesita ingrijire intermediara participa la un program specializat conceput pentru a spori calitatea vietii si a promova independenta.
Azil de batrani cu ingrijire de lunga durata
Aceste programe specializate centrate pe persoana pot include asistenta in activitatile vietii de zi cu zi, gestionarea medicamentelor, nutritie, managementul medical complex, terapii de reabilitare si / sau restaurare si oportunitati de socializare si programe de activitate intr-un mediu asemanator casei. Misiunea principala a azilului nostru de batrani este de a imbunatati calitatea vietii pentru toti cei care locuiesc cu noi. Fiecare rezident face parte din familia noastra.

Galerie foto
  • ...