Luxab - Camin de batrani Bucuresti

Servicii LUXAB

Servicii camin de batrani Bucuresti
Datorita celor mai inalte standarde de confort, atentie si dedicare, precum si ingrijire si asistenta non-stop, LUXAB a devenit unul dintre cele mai apreciate camine de batrani din Bucuresti. Pur si simplu ne propunem sa oferim tot ce este mai bun tuturor celor care apeleaza la serviciile noastre.
In cadrul centrului nostru de ingrijire, ne propunem sa oferim cele mai inalte standarde, adoptand in permanenta o abordare individualizata, sensibila si profesionala. De asemenea, ne straduim sa oferim un mediu cald si grijuliu, in care accentul se pune foarte mult pe demnitate, independenta si respect.
 
Misiunea azilului de batrani LUXAB
Pentru a atinge obiectivele, ascultam intotdeauna dorintele clientilor nostri si le oferim libertatea de alegere, oferind in acelasi timp sfaturile si asistenta necesare pentru a lua decizii in cunostinta de cauza. In plus, lucram din greu pentru a construi relatii stranse si informale cu rezidentii nostri, deoarece acest lucru ne faciliteaza capacitatea de a empatiza cu sentimentele lor si de a le raspunde nevoilor, indiferent daca acestea sunt fizice, emotionale sau spirituale.
Deoarece ambitia noastra nu este doar sa avem grija de persoanele in varsta si fragile, ci sa promovam sanatatea, fericirea si longevitatea, oferim, de asemenea, un program activ de educatie pentru sanatate la care toti rezidentii si rudele sunt incurajati sa participe. Toti angajatii nostri inteleg ca pentru a-si indeplini rolul unic de ingrijitor, trebuie sa fie competenti in toate aspectele ingrijirii individualizate, inclusiv evaluarea, planificarea, implementarea si evaluarea.
Cel mai modern
Camin de batrani din Bucuresti.
LUXAB este o casa de batrani moderna si primitoare, care ofera standarde inalte de ingrijire medicala si rezidentiala.
PROGRAMEAZA O VIZITA
Camin de batrani & Ingrijire seniori dedicata tuturor necesitatilor
Descopera cel mai modern centru de ingrijire batrani din Bucuresti cu conditii de cazare asemenea unui hotel de 4 stele.
Atmosfera prietenoasa din caminul de batrani LUXAB asigura faptul ca toata lumea isi poate continua viata de zi cu zi cu intimitate personala si demnitate cu cele mai inalte standarde de ingrijire. Suntem este o casa de batrani, rezidentiala, extrem de bine dotata cu o clasificare de top in radul caminelor din Bucuresti. Echipa noastra, incuraeaza un stil de viata cat mai complet si activ pentru fiecare rezident. Mai presus de toate, fiecare rezident este tratat ca un individ si incurajat sa exercite alegerea in toate aspectele ingrijirii sale. Vrem ca rezidentii sa se simta ca acasa, iar regulile si reglementarile sunt reduse la minimum.

Galerie foto
  • ...