Luxab - Camin de batrani Bucuresti

Ingrijire boli neurologice batrani

Echipa caminului de batrani LUXAB este formata din profesionisti special instruiti in ingrijirea persoanelor cu diferite tipuri si stadii de dementa si al bolii Alzheimer.

 
Unitatea speciala de ingrijire a rezidentilor cu Dementa sau Boala Alzheimer
Fiecare program individualizat se adreseaza nevoilor medicale, fizice, intelectuale si sociale ale fiecarui rezident. Azilul de batrani de specialitate are personal dedicat care planifica zilnic activitati individuale si de grup dedicate imbogatirii vietii fiecarui rezident.
Camin de batrani dedicat rezidentilor cu Alzheimer sau Dementa
Fiecare persoana din unitatea noastra care sufera de o boala neurologica primeste ingrijire si asistenta plina de compasiune pentru a le permite sa traiasca mai bine si la cel mai inalt nivel functional posibil intr-un mediu sigur, confortabil si de sustinere.

Daca apropiatul dvs. in varsta cu boala Alzheimer sau o alta forma de dementa necesita ingrijire cu norma intreaga, este posibil sa luati in considerare ingrijirea acestuia intr-un azil de batrani. In timp ce ambele optiuni de ingrijire pe termen lung sprijina persoanele in varsta cu pierderi de memorie, acestea difera in moduri importante. Personalul va ajuta, de asemenea, la activitatile de zi cu zi, cum ar fi imbaierea, imbracarea si gestionarea medicamentelor. Cu toate acestea, ingrijirea memoriei, ingrijirea bolii Alzheimer, este specializata in ingrijirea persoanelor cu pierderi de memorie. Acest tip de ingrijire se concentreaza pe imbunatatirea calitatii vietii pentru persoanele cu Alzheimer sau o alta forma de dementa intr-un mediu sigur pentru a preveni ratacirea si a minimiza confuzia.

Galerie foto
  • ...