Luxab - Camin de batrani Bucuresti

Preturi, beneficii

Preturi incepand cu 3000 lei / luna
Contacteaza personalul nostru pentru un pret exact tinand cont de necesitatile persoanei care necesita ingrijire.
Afla detalii la 0720 160 612.
Cele mai avantajoase preturi de ingrijire din Bucuresti
Caminul de batrani LUXAB impartaseste viziunea de a ramane cel mai eficient furnizor de ingrijire de inalta calitate din Bucuresti in raport pret-calitate, cu un regim de cazare asemenea unui hotel de 4 stele.
Lucram constant, pentru a imbunatati standardele de ingrijire oferite in cadrul complexului nostru. Ne pasa profund de experienta fiecarei persoane si de a face o diferenta pozitiva si tangibila in viata oamenilor. Oferim o gama larga de ingrijire si cazare de inalta calitate persoanelor cu nevoi diferite, inclusiv personal (ingrijire rezidentiala), asistenta medicala si ingrijiri paliative.Scopul nostru este sa ne asiguram ca fiecare rezident primeste ingrijiri nu numai centrate pe persoana, ci intotdeauna oferite cu bunatate si compasiune.
Beneficii oferite in cadrul tarifelor prezentate pentru ingrijirea batranilor:
Cazare in camera cu 2 sau 3 locuri atat pentru persoane autonome cat si cu ingrijire speciala, cu baie proprie.
Nutrititie si hidratare: 3 mese pe zi si 2 gustari si stabilirea unui program de nutritie, in functie de starea sa de sanatate, de catre un medic nutritionist.
Ingrijire personala: servicii de menaj si spalatorie, cosmetician/barbier, igienizarea camerelor, atentie sporita in cazul rezidentilor purtatori de scutec.
Ingrijire medicala: ingrijire si asistenta medicala 24/7 din partea unui personal specializat, acces la cabinet medical si sala de gimnastica medicala si kinetoterapie de 150 mp2.
Activitati recreative si divertisment: jocuri de sociatate, socializare, activitati fizice, organizare de mese festive participare la evenimente sociale si sportive.

Galerie foto
  • ...