Ligriv D.D.D - Servicii deratizare, dezinsectii, dezinfectii Non Stop si curatenie, Bucuresti

Contracte DDD

Ligriv DDD furnizeaza servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie pentru orice tip de obiectiv din România, atât în mediul urban cât si în cel rural, pentru clienti din domeniul public sau privat. Raspundem cu promptitudine si întocmim contracte DDD, ce garanteaza servicii de calitate cu rezultate pe termen îndelungat.

CONTRACT DERATIZARE OBLIGATORIU, CLAR SI TRANSPARENT

În spiritul transparentei depline, lista cu substantele utilizate în cadrul interventiei este specificata si însotita de o serie de specificatii, precum furnizorul acestora, ingredientele active, zona în care vor fi folosite si metoda de aplicare.

Toate pesticidele utilizate fac parte din substantele atestate de normele aflate în vigoare si sunt pastrate în recipienti impermeabili pentru prevenirea scurgerilor în timpul manipularii sau al transportului. Recipientii sunt la rândul lor etichetati în mod clar si distinct cu informatii despre continut, gradul de nocivitate sau riscurile care deriva daca sunt manevrate necorespunzator. În aceste contracte DDD vor fi mentionate, de asemenea, instrumentele, dispozitivele si echipamentele necesare pentru efectuarea serviciilor, precum si faptul ca acestea trebuie pastrate în permanenta în buna stare de functionare.

CONTRACTE DDD PRIN CARE SE STABILESC CONDITIILE FURNIZARII SERVICIILOR

Daca serviciile efectuate nu vor fi în conformitate cu cerintele înscrise în contract, clientul are dreptul sa nu achite contravaloarea lor.

În plus, contractantul va stabili un program de lucru prin care se va preciza clar frecventa tratamentelor care urmeaza sa fie efectuate, cu posibilitatea ca aceasta frecventa sa varieze fara a se vicia clauzele contractuale.

Plata se poate face o singura data sau în rate, în functie de acordul stabilit între contractant si client.În cazul în care clientul va suferi pierderi materiale în urma efectuarii tratamentelor de dezinsectie, deratizare sau dezinfectie, contractantul este singurul raspunzator si îl va despagubi pe client, conform legislatiei în vigoare.

CONTRACTE DDD - EXPRESIA RESPONSABILITATII NOASTRE

Prin urmare, ne asumam responsabilitatea pentru toate actiunile pe care le facem în vederea furnizarii de servicii de deratizare sau dezinfectie, asadar clientii pot apela la Ligriv DDD în deplina siguranta. Responsabilitatea noastra este subliniata si în clauzele înscrise în aceste contracte DDD.

Ligriv DDD este o firma deratizare ce ofera cele mai bune solutii pentru a extermina rozatoarele sau insectele purtatoare de boli transmisibile, tehnologia utilizata fiind una moderna si inovatoare. Folosim produse fabricate de branduri de top, eficiente si în acelasi timp sigure pentru oameni si animale deopotriva, dar si pentru mediul înconjurator. Substantele folosite sunt atestate de Ministerul Sanatatii, ceea ce constituie o garantie în plus pentru siguranta dumneavoastra.

Nu uitati ca puteti beneficia de o reducere garantata de 10% daca ne alegeti pentru prima oara si alegeti sa ne contactati prin formularul alaturat.

Galerie foto
  • ...