Ligriv D.D.D - Servicii deratizare, dezinsectii, dezinfectii Non Stop si curatenie, Bucuresti

Dezinfectie

Dezinfectie prin Ligriv DDD

Dezinfectia consta în operatiunile de prevenire si combatere a bolilor infectioase si parazitarea la om si animale, urmarindu-se distrugerea germenilor patogeni de pe suprafetele supuse acestei operatiuni. . Dezinfectia previne si dezvoltarea germenilor patogeni transmitatori de boli si combate raspândirea în masa a bolilor transmisibile.. Dezinfectia se realizeaza astfel:

  • Profilactic (preventiva)- aceasta are ca scop distrugerea potentialilor germeni patogeni sau conditionat patogeni, care influenteaza negativ starea de sanatatea oamenilor si a animalelor deopotriva
  • Terapeutic (de combatere)- aceasta vizeaza combaterea bolilor infectioase sau parazitare din momentul înregistrarii primelor cazuri de boala si pâna la lichidarea întregului focar.

Trebuie mentionat faptul ca dezinfectia profilactica doar completeaza curatenia – nu o suplineste si nici nu poate înlocui sterilizarea.

Serviciul nostru de dezinfectie ofera avantajele unui mediu curat si igienizat, obtinut cu ajutorul unui personal specializat în adaptarea la mediul de lucru. Specialistii nostri aplica tehnicile de lucru la cele mai înalte standarde de calitate, indiferent de tipul interventiei.

Substantele folosite în cadrul serviciului nostru de dezinfectie sunt avizate de Ministerul Sanatatii – înca o dovada a nivelului de profesionalism si de grija pentru tine si familia ta.

Serviciile noastre complete de dezinfectie:

Serviciile noastre complete de dezinfectie sunt urmatoarele: dezinfectie vase, dezinfectie scoli, dezinfectie birouri, dezinfectie blocuri, dezinfectie hale, dezinfectie spitale, dezinfectie cabinete medicale, dezinfectie restaurante, dezinfectie baruri, dezinfectie cinematografe, dezinfectie sali de spectacol.

Galerie foto
  • ...