Ligriv D.D.D - Servicii deratizare, dezinsectii, dezinfectii Non Stop si curatenie, Bucuresti

Dezinsectie

Printre serviciile pe care firma noastra le pune la dispozitia ta se numara si cel de dezinsectie Bucuresti, prin care se previne sau combate invazia de insecte daunatoare, direct sau indirect, purtatoare de germeni patogeni.

Utilizarea acestor servicii de dezinsectie deriva bineînteles din nevoia de a ne proteja sanatatea, însa si pentru a asigura un nivel de confort elementar. Prin intermediul insectelor se pot transmite numeroase boli grave precum febra galbena, malaria sau meningita, asa ca dezinsectia este absolut necesara.

DEZINSECTIE BUCURESTI - SERVICII ELEMENTARE

Cu mai putin de 10 ani în urma, tara noastra s-a confruntat cu cea mai mare epidemie de meningita West Nile din Europa. Maladia infectioasa deosebit de grava este transmisibila prin intermediul tântarilor, asa ca de atunci au fost luate masuri preventive pentru ca aceasta epidemie sa nu se mai repete.Asadar, serviciile de dezinsectie sunt obligatorii pentru a proteja populatia de un astfel de fenomen, cu Ligriv DDD în masura sa ofere servicii de top pentru combaterea lor.

DEZINSECTIE BUCURESTI CU SOLUTII PRODUSE DE BRANDURI DE TOP

Solutiile pe care le folosim sunt fabricate de branduri de renume din întreaga lume, apreciate pentru eficienta lor. Unul dintre aceste branduri este Bayer Environmental Science. Bayer lucreaza activ cu firmele de combatere a daunatorilor pentru a livra produse sigure si eficiente, firme printre care se numara si Ligriv DDD.

Produsele pe care le folosim la fiecare interventie sunt un rezultat al combinarii chimiei cu biologia, ceea ce le ofera calitatea de pastrare a unui mediu ecologic. Toate substantele pe care le folosim sunt avizate de Ministerul Sanatatii, asadar aveti garantia sigurantei lor. Mai mult, acestea sunt inofensive pentru animalele de companie sau cele domestice!

SERVICIU DE DEZINSECTIE BUCURESTI PENTRU DOMENIUL PUBLIC SAU PRIVAT

Serviciul nostru de dezinsectie se adreseaza oricarui tip de spatiu, fie el interior sau exterior, public sau privat.

Serviciul nostru vizeaza urmatoarele: dezinsectie larve, dezinsectie tântari, dezinsectie muste, dezinsectie furnici, dezinsectie paduchi, dezinsectie plosnite, dezinsectie purici, dezinsectie paianjeni, dezinsectie molii, dezinsectie gândaci de bucatarie, precum si alti daunatori de depozite.

Printre locatiile în care intervenim de regula enumeram gospodariile individuale, dar si unitati de interes public precum hoteluri, restaurante, baruri, scoli si gradinite, spitale si cabinete medicale, unitati de alimentatie publica, centre comerciale, depozite si nu numai.

Serviciul nostru de dezinsectie Bucuresti este disponibil si pentru spatiile exterioare – gradini, curti, strazi, alei sau parcuri!

Pe raza capitalei intervenim cu prioritate în:

? Dezinsectie sector 1? Dezinsectie sector 2? Dezinsectie sector 3? Dezinsectie sector 4? Dezinsectie sector 5? Dezinsectie sector 6

Asteptam cu drag mesajul tau daca au probleme cu insectele. Vom raspunde prompt si îti vom oferi cele mai eficiente solutii curative, precum si de preventie.

Galerie foto
  • ...