Ligriv D.D.D - Servicii deratizare, dezinsectii, dezinfectii Non Stop si curatenie, Bucuresti

Deratizare

Ligriv DDD ofera servicii complete de deratizare Bucuresti pentru orice fel de spatiu, fie el rezidential, comercial sau industrial. Expertiza colegilor nostri garanteaza gasirea celor mai bune solutii pentru exterminarea definitiva a insectelor sau rozatoarelor.

Totul este posibil gratie celor mai recente tehnologii si inovatoare produse pentru protejarea casei sau a spatiului destinat afacerii tale. Planul nostru de lucru este de fiecare data adaptat situatiei, în functie de nevoile specifice ale fiecarui client.

DERATIZARE BUCURESTI PENTRU DOMENIUL PRIVAT SI CEL PUBLIC

Importanta serviciilor noastre de deratizare este deosebita atât pentru domeniul privat, cât si pentru spatiul public – fie ele urbane sau rurale. Mai mult, aceasta importanta este stipulata chiar si în legislatia privind asigurarea sanatatii publice, referindu-se atât la institutii, cât si la gospodariile cetatenilor.

Rozatoarele daunatoare, precum soarecii sau sobolanii, sunt purtatoare de boli transmisibile bacteriene, parazitare si virotice, care pot afecta atât oamenii, cât si animalele. Cele mai cunoscute boli transmise de rozatoare sunt leptospiroza, febra aftoasa, antraxul, trichineloza, turbarea sau gastroenterica virotica. Prin urmare, pentru a elimina orice fel de risc de infectare cu una dintre aceste maladii, îti recomandam sa apelezi cu încredere la serviciile noastre de deratizare, ce pot fi efectuate ritmic si continuu.

DERATIZARE BUCURESTI PENTRU ELIMINAREA FOCARELOR

Ligriv DDD dispune de toate mijloacele necesare pentru eliminarea focarelor de infectie provocate de rozatoare. Actiunile noastre de interventie pot fi curative sau preventive, scopul fiind de a elimina definitiv prezenta nedorita a soarecilor sau a sobolanilor. Ca atare, oferim servicii complete de deratizare soareci locuintelor particulare, precum si scolilor sau gradinitelor, spitalelor si cabinetelor medicale, cladirilor de birouri, barurilor si restaurantelor, cinematografelor si salilor de spectacol. Actionam atât în interior, cât si în exterior – în curti, gradini, câmpuri, parcuri sau orice spatiu verde.

Putem interveni atât pe raza Bucurestiului, cât si în restul tarii.

Pe raza capitalei intervenim cu prioritate în:

? Deratizare sector 1? Deratizare sector 2? Deratizare sector 3? Deratizare sector 4? Deratizare sector 5? Deratizare sector 6

SERVICII DE DERATIZARE ÎN BUCURESTI SI RESTUL TARII

Pentru eficienta maxima a actiunilor noastre, folosim produse pesticide amplasate în spatii de intoxicare. Substantele deraticide pe care le utilizam sunt fie sub forma de momeli, fie pe baton cerat, fie pe suporturi cerealiere sau alte tipuri.

Toata gama de substante de deratizare folosita de Ligriv DDD este avizata de Ministerul Sanatatii, aceasta neprezentând niciun fel de pericol pentru oameni.

Echipa noastra de specialisti este experimentata si actioneaza de fiecare data cu simt de raspundere, indiferent de tipul de serviciu sau de interventie.

Asteptam cu interes mesajul tau. Promitem sa intervenim eficient pentru a elimina definitiv acest pericol real!

Galerie foto
  • ...